Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

No nic. Pono tabcin działa cuda... :bezradny:

Tabcin zawiera:

- paracetamol- zbija gorączkę

- pseudoefkę- łagodzi katar i zapalenie dróg oddechowych

- chlorfeniraminę - udrażnia nos, hamuje odruch kichania

Czyli kolejny paramedykament na przeziębienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim magicznym preparatem na wszelkie choroby był kędyś Bioparox, ale wycofali go. Cóż za chamstwo :?

Specjaliści od uszczęśliwania innych zawsze muszą zepsuć, to co dobre. Albo zabronić tego, co przyjemne. :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

halenore,

impreza piżamowa kojarzy mnie sie z jakąś orgia

-- 17 sty 2013, 21:16 --

halenore,

przeczytaj sobie, wywiad z egzorcysta , który ktoś wkleił na forum , my w szyscy nie jestesmy chorzy tylko opętani i musimy isc do egzorcysty i nas wyleczy , wypędzi z nas złego, który nas opanował

-- 17 sty 2013, 21:22 --

post1110077.html#p1110077

nic mnie tak dano nie rozsmieszyło hehe, czuje neichec wobec sakrum, opętaał mnie zły duch :lol::P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

omeeena, całe życie - do samego końca - obserwujemy siebie, własne zachowania. Czymś się pokierowałaś w danej chwili - nie spodobała Ci się w dłuższej perspektywie Twoja reakcja - ale tak każdy ma i w każdym wieku - teraz pytanie, czy słusznie sobie coś wyrzucasz, czy po prostu jesteś dla siebie zbyt surowa i wymagająca, nie pozwalasz sobie na zbyt wiele. Jeśli słusznie jednak - rzecz nad którą można popracować, wymaga to własnych obserwacji, wytrwałości, motywacji i czasu - ale kształtujemy siebie całe życie - nie tylko na początku (hug).

Ale ja też pojęczę trochę. Brakuje mi wytrwałości i motywacji, by uczyć się dystansu, by nie poddawać się kolejnym zabiegom ex, który próbuje mnie psychicznie wykończyć. Dziś znów awantura była. A mnie się ryczeć chce :(

I to nawet nie przejmuje się jego słowami - bo są po prostu bzdurne - tylko sam fakt, sposób, w jaki to robi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi