Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Kurde od dwóch dni nie mam lęków jako takich, mam jakiś taki "inny" nastrój i jakoś nie widzę sensu dnia. Nie mam pasji, jakiegoś hobby, poprostu dzień jest do dupy bez celu w życiu. Wczoraj byłem na udanym wieczorku w browarze ze znajomymi na meczu Ligi Mistrzów fajnie tak posiedzieć przy piwku robionym koło Ciebie :D Dzisiaj jade do galeri po buty i kurtkę ciekawe czy coś wychacze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rano była masakra, przybita byłam i w ogóle. Okazało się że moja kumpela z klasy bierze psychotropy z powodu śmierci jej babci. Chyba jej ulżyło widząc że to nic takiego. Czasami trzeba się trochę potruć żeby poczuć się lepiej... ;)

Potrafię się śmiać z błędów przeszłości, tj. np. z próby samobójczej. Non stop o tym nawijają a ja podaję się za przykład i właściwie... już mnie to nie boli :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Blah, raczej moja dzisiejsza noc, bo dzień przespałam. Wróciłam do domu o siódmej rano po nocy oglądania cnn i obserwowania napływających wyników wyborów. Zmarzłam, ale było warto, chociażby dla towarzystwa. Tylko mężczyzna, który ostatnimi czasy dzielnie próbuje mnie 'poderwać', i któremu nawet miałam dać szansę okazał się totalnym pajacem. Cóż, tylko się cieszyć, że tak szybko. Po powrocie do domu planowałam tylko prysznic i godzinną drzemkę, bo przecież dzisiaj przecież UN Internet Governance Forum. No ale przespałam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lukrecja., większość osób z naszą diagnozą jest na rencie.Chora pracując wykonujesz,tak jakby,pracę podwójnie.Podziwiam Cię za to,nie tylko pewnie ja,że w takim stanie pracujesz.Pamiętaj jednak,że masz wybór i możesz z rezygnować z pracy i przejść na rentę,za czym nie jestem bo to chorobę pogłębia,ale zawsze możesz.Nie będziesz nigdy "nierobem" bo jesteś chora i Twoja mama pewnie z czasem to zrozumie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byłam dzisiaj u chirurga i wycinano mi wierzchołki korzeni zębów. Okazało się, że miałam zanik kości spowodowany tym, że właśnie pod korzeniami urosła torbiel i przy okazji też została usunięta. Bałam się tak strasznie, że płakałam na fotelu przed zabiegiem, bolało mimo znieczulenia. Na szczęście te jedynki dało się uratować, bo była też taka opcja, że w trakcie zabiegu dowiem się, że one są do wyrwania. Wydałam w ostatnim czasie na te dwa zęby ponad 2 tysiące. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi