Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Niezły dzień :) zrobiłam chemię na tyyle dni przed czasem i jestem z siebie dumna, że pokonuję jakoś prokastynację, poćwiczyłam troszkę, nawet uboki po paro dziś mam mniej intensywne i cośkolwiek widzę na oczy. Z minusów to to że mam szalone wyniki badań krwi i muszę iść do hematologa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bede odsypiał ta noc co byłem w pracy ale czy zasne :cry:

-- 16 lis 2013, 16:11 --

teraz jade do kuzynki zeby mnie obcieła bo odrosły mi włosy ...

-- 17 lis 2013, 11:11 --

Obralem ziemniaki na obiad i teraz czekam na moja kobiete ciesze sie na jej przyjazd.... :yeah::yeah::yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej, pisze tu ostatnio srednio regularnie,moze brak czasu a moze troche lenistwo..przepraszam :D

w kazdym razie dzis chcialam sie podzielic z wami czyms bardzo dla mnie waznym. Otoz obiecalam sobie, ze to bedzie najbardzeij pracowity miesiac mojego zycia..za miesiac bede miala spedzenia okolo 6h z osoba, ktora kocham nad zycie. Wiem, moze brzmiec prosto i trywialnie, ale tak wlasnie jest, to dla mnie dzien, na ktory czekam z wielka niecierpliwoscia.

bardzo mocno bd pracowac nad tym, by jak najlepiej sie do tego dnia przygotowac. Czekam na to, ale moze tez troszke sie tego boje, bo tak naprawde en dzien powie mi bardzo wiele.. Wiem jedno, warto poswiecic ten miesiac na prace w kazdym aspekcie zycia, chocby z szacunku dla siebie i dla osoby, ktora kocham :smile:

dzis juz posprzatalam pokoj, pocwiczylam, poczytalam, a tera mam zamiar pomoc cos w domu.

trzymajcie prosze kciuki za to, bym w tym miesiacu dawala z siebie wszystko, Wam tez tego zycze ! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zleciało mi na czytaniu książek historycznych na zmianę z czytaniem forum.

WITAM :-) ja sporo czytam. Lubie:-)

a dziś mam na 16 badanie rezonans magnetyczny głowy. :zonk: Bardzo się boję. nie samego badania. Bo to nic nie boli. Ale wyjścia z domu. :-| Eh. milego popołudnia

Edytowane przez Adaa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiejsza noc przeplakalam, bo zranil mnie ktos bardzo mocno. Zaluje tez, ze nie bylo mnie na wczorajszej imprezie..postanowilam dzis takze, ze bede uczestniczycw czyms, z czego mialam zrezygnowac. Zbyt wiele wspomnien sie z tym wiaze..a o wspomnienia trzeba dbac, zwlaszcza te piekne.

Zanioslam dzis owoce dziewczynie, ktora sie opiekuje.

Dzis go spotkalam, zupelnie przypadkowo.. I nic nie poradze, ze go kocham. Tak juz jest.

Trzeci dzien mojego MIESIACA MARZEN. Mysle, ze daje rade.

Zycze Wam, by Wasze dni choc w malym stopniu przepelnialo piekno dobra i milosci ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi