Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

Amerykanki,Europejki ja wszystkie was panienki tralalalaa :pirate::angel:

Badania dna dowodzą że wszyscy europeczycy wywodzą się od 7 Matek Europy.Jak mniemam makta europu zapewne była ładna.

Ale nie tak ładna jak nasze polskie dziewczyny.Pomyślcie dlaczego polacy są dobrze zbudowani nie dla tego że pracuja na czarno dostali swoje zdrowie

siłę,charyzmę,ducha walki po naszych niewyobrażalnie slicznych kobietach.

Nasze kobiety to nasz skarb narodowy,nasza miłość.

Czasy są jakie są a dziewczyny zawsze były piękne :idea::pirate::angel:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja od 20 lat słyszę że jestem przystojny a osiągnięcia związkowe żadne, no ale u mężczyzn w przeciwieństwie do kobiet uroda ma drugorzędne znaczenie.

Ja nigdy nie słyszałem ani pozytywnych ani negatywnych opinii na temat swojego wyglądu, ale wiem, że z powodu mocnego "prześwitywania" mojej sfery psychicznej na wygląd, wyglądam beznadziejnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to dobrze. a ta szpetota to w czym się wyraża?

Bliznami po trądziku :/ Ale ukrywam je makijażem. Pocieszam się myślą, że kiedyś będę mniej widoczne.

Znam pewien sekret dziewczyna która kocha siebie samą na sto procent staje się niebywale piękna

Tak jest ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to dobrze. a ta szpetota to w czym się wyraża?

Bliznami po trądziku :/ Ale ukrywam je makijażem. Pocieszam się myślą, że kiedyś będę mniej widoczne.

Znam pewien sekret dziewczyna która kocha siebie samą na sto procent staje się niebywale piękna

Tak jest ;)

Większość dziewczyn miły jaieś tam po trondziku to nic takiego.To samo zejdzie,na ładną cerę świeże owoce i warzywa,woda.

Makijaż moim zdaniem nie jest dobry,rozumiem że czasami dziewczyna się wymaluje ale cera hce oddychać a wiadomo to co oni tam pchają w

te makijaze.Im mniej chemi tym lepiej.Pewnie zabardzo się przjołaś.Niemal wszystkie dziewczy mają tak samo.Cera sama o siebie zadba tylko trzeba jej na to pozwolić.Nie dotykać,nie cudować.

I dobra jest afirmacja przed zaśnęciem powiedz sobie moje ciało regeneruje.To działa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świadomość, że będzie dobrze. I że pewne rzeczy są pisane takimi jakimi są i trzeba stawić im czoła, a nie się im poddawać. Debili w życiu spotyka się zbyt często, by przejmować się ich opiniami. To jak taka zorganizowana grupa, której całej narzucam IGNORED i mogą mnie pocałować w... piętę. Tak więc po 5 miesiącach depresji i błagania los o to, by potrąciło mnie auto, mówię stanowcze DOŚĆ i I'M f*cking BACK. Dodatkowo całkiem miło jest być przez kogoś "odszukanym" i docenionym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi