Pytanie do Admina/Moderacji

Informacje o forum, ogłoszenia, pytania do Administratorów, Moderatorów. itp.

Re: Pytanie do Admina

przez shadow_no 27 wrz 2010, 19:39
ALEKS*OLO, luknąłem na viscie i ff i u mnie działa. :shock:
Zapraszam do sklepu z odzieżą damską i torebkami.
Offline
Założyciel / Administrator
Posty
4758
Dołączył(a)
13 lip 2005, 01:45
Lokalizacja
Częstochowa

Re: Pytanie do Admina

Avatar użytkownika
przez Paranoja 28 wrz 2010, 15:33
shadow_no, dzis mi się zrobiło to samo w temacie "Mój dzisiejszy dzień". Klikłam na Korbę i wyrzuciło mnie na główną.

Mam operę i Vistę (wiśta wio!)

i mam takie pytanko, czasem chcemy cytowac kilka osób, czy jest taka opcja jak wielocytowanie, a jeśli nie ma to czy mozna ją dodać? Brakuje mi tego.
Włączam tryb ninja jak jestem sam w domu i sprawdzam wszystkie pokoje czy przypadkiem gdzieś nie czeka na mnie seryjny morderca.
Avatar użytkownika
Offline
ExModerator
Posty
1933
Dołączył(a)
10 gru 2009, 08:07

Re: Pytanie do Admina

przez brokenwing 28 wrz 2010, 16:25
shadow_no, I ja tak mam ,jakimś fartem tu w tym temacie nie wywaliło mnie do głównej.
brokenwing
Offline

Doradca Nerwica.com

przez Doradca Nerwica.com
Polecam tych psychologów i psychoterapeutów z Twojej okolicy
Doradca Nerwica.com

Re: Pytanie do Admina

przez shadow_no 28 wrz 2010, 16:45
Paranoja, brokenwing, nie mogę zlokalizować tego błędu. Nie wiem czemu tak się dzieje, u mnie się poprawnie nicki dodają o ile nie mają znaków specjalnych. Przyjrzę się temu jeszcze.
czy jest taka opcja jak wielocytowanie, a jeśli nie ma to czy mozna ją dodać? Brakuje mi tego.

Na czym to miało by polegać? W sensie jak widzisz rozwiązanie takiej funkcji bo za bardzo nie wiem jak się do tego zabrać.
Jak chcę cytować kilka osób przykładowo klikam na jeden post 'cytuj' pojawia się okno odpowiedzi a na dole podgląd tematu z którego kopiuję drugi post, wklejam w oknie odpowiedzi, zaznaczam i klikam na [Quote]
Zapraszam do sklepu z odzieżą damską i torebkami.
Offline
Założyciel / Administrator
Posty
4758
Dołączył(a)
13 lip 2005, 01:45
Lokalizacja
Częstochowa

Re: Pytanie do Admina

Avatar użytkownika
przez Paranoja 28 wrz 2010, 16:47
shadow_no, na forum wizaz.pl jest taka opcja. Jesli w temacie chce zacytowac i odpowiedzieć kilku osobom, to obok posta zaznaczam krzyzyk i w okienku pisania posta pojawiają mi się cytowane wypowiedzi. Potem mogę bez takiego kombinowania o którym Ty piszesz odpowiadac kilku osobom.

Oczywiście nie jest to funkcja jakaś niezbędna, ale wiele razy mi jej brakowało
Włączam tryb ninja jak jestem sam w domu i sprawdzam wszystkie pokoje czy przypadkiem gdzieś nie czeka na mnie seryjny morderca.
Avatar użytkownika
Offline
ExModerator
Posty
1933
Dołączył(a)
10 gru 2009, 08:07

Re: Pytanie do Admina

przez brokenwing 28 wrz 2010, 17:57
shadow_no, U mnie dziś tak się stało ,kilka razy .Ale tylko w powitaniach .

[Dodane po edycji:]

w off topie tez mi sie teraz tak zrobiło ,na nicku tego użytkownika ,tak samo na tym nicku w powitaniach .Może coś w nicku jest co miesza?

ecxs'fia
brokenwing
Offline

Re: Pytanie do Admina

przez shadow_no 28 wrz 2010, 18:10
brokenwing, tak jak pisałem wcześniej. Nicki zawierające znaki specjalne: (!@#$%^&*()_+-=;'[]{},./<>?") powodują, że odsyła do głównej. Tego akurat nie da się naprawić bez ingerencji w nicki autorów. Nie powinna taka sytuacja natomiast mieć miejsca przy nickach zapisanych jedynie z liter bądź liczb. Dlatego dziwi mnie to, że nick Korba tak mógł kogoś odesłać.
Zapraszam do sklepu z odzieżą damską i torebkami.
Offline
Założyciel / Administrator
Posty
4758
Dołączył(a)
13 lip 2005, 01:45
Lokalizacja
Częstochowa

Re: Pytanie do Admina

Avatar użytkownika
przez Paranoja 28 wrz 2010, 19:15
shadow_no, widocznie Korba mnie nie lubi i nie chciała bym się wypowiedziała o jej kocie
Włączam tryb ninja jak jestem sam w domu i sprawdzam wszystkie pokoje czy przypadkiem gdzieś nie czeka na mnie seryjny morderca.
Avatar użytkownika
Offline
ExModerator
Posty
1933
Dołączył(a)
10 gru 2009, 08:07

Re: Pytanie do Admina

Avatar użytkownika
przez Korba 29 wrz 2010, 12:22
Paranoja napisał(a):shadow_no, widocznie Korba mnie nie lubi i nie chciała bym się wypowiedziała o jej kocie


aleś wymyśliła :mrgreen:
Pieprz-i-vanilia
F60.31 F38 F33 F31
Avatar użytkownika
Offline
ExModerator
Posty
12808
Dołączył(a)
22 sty 2010, 22:58
Lokalizacja
nie z tej ziemi

Re: Pytanie do Admina

Avatar użytkownika
przez Paranoja 29 wrz 2010, 15:29
Korba napisał(a):
Paranoja napisał(a):shadow_no, widocznie Korba mnie nie lubi i nie chciała bym się wypowiedziała o jej kocie


aleś wymyśliła :mrgreen:
hihihi
Włączam tryb ninja jak jestem sam w domu i sprawdzam wszystkie pokoje czy przypadkiem gdzieś nie czeka na mnie seryjny morderca.
Avatar użytkownika
Offline
ExModerator
Posty
1933
Dołączył(a)
10 gru 2009, 08:07

Re: Pytanie do Admina

przez brokenwing 02 paź 2010, 14:30
uruchomiłem sobie net w telefonie w erze . jak odpalam forum ,to mam tylko tematy i autorów .Bez treści .co robię źle?
Przy okazie ,jakiś katalog dobrych stron na mobile ,ma ktoś?
brokenwing
Offline

Re: Pytanie do Admina

przez shadow_no 02 paź 2010, 14:46
brokenwing, sprawdź czy treści postów nie uciekły gdzieś np. na sam dół, albo na prawo. W niektórych urządzeniach mobilnych może tak się dziać (forum nie jest w 100% zoptymalizowane pod urządzenia o małej rozdzielczości).
Jaką przeglądarkę masz w telefonie? Sam korzystam z opery mini i forum wygląda tam całkiem ok.
Zapraszam do sklepu z odzieżą damską i torebkami.
Offline
Założyciel / Administrator
Posty
4758
Dołączył(a)
13 lip 2005, 01:45
Lokalizacja
Częstochowa

Re: Pytanie do Admina

przez Wujek_Dobra_Rada 02 paź 2010, 16:03
shadow_no napisał(a):brokenwing, (forum nie jest w 100% zoptymalizowane pod urządzenia o małej rozdzielczości).

Najwyższy czas ;)
Wujek_Dobra_Rada
Offline

Re: Pytanie do Admina

przez brokenwing 02 paź 2010, 17:51
shadow_no, thx z odp. spróbuje z operą
brokenwing
Offline

Sortuj wg

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

Przeskocz do