Skocz do zawartości
Nerwica.com

Nocne Darki - czynne 23:00 - 6:00

scrat

Rekomendowane odpowiedzi

anna.anakaia, muszę zrobić gruntowne zakupy, porządne sprzątanie, pośmigam też na rowerku no i pewnie spotkam się ze znajomymi ;)

Reiben, muskuły będziesz wyrabiał? :D

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja w weekend będę dymał .... do marketu po zakupy , a póżniej będę rżnął ... głupa , bo pewnie znów zapomnę cukru i na końcu będę mógł wreszcie pieprzyć ... rybę i zjeść ją z surówką tak jak lubię , bo na weekend ciekawych planów nie ma , więc fajnie jakby przynajmniej dobry obiad wyszedł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tym pieprzeniem ryby , to chodziło o pieprz ;) lepiej się wytłumaczyć , bo obrońcy praw zwierząt krążą po internecie i ich nadwrażliwość może im podsunąć błędne interpretacje typu " rybę będzie pieprzył , a póżniej jak gdyby nigdy nic zoofil zje sobie surówkę " :mrgreen:

-- 29 sie 2013, 23:25 --

socorro, nie lubię gotować , ale mus to mus ;) awek z South Parku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ryba surmini z makaronem i czosnkiem

Tomcio Nerwica, mhm brzmi mega apetycznie :105:

eee osobiście jakoś specjalnie nie przepadam za gotowaniem ;) bardziej sprawdzam się w roli krytyka kulinarnego i wyszukiwacza prostych przepisów na smaczności :yeah:

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monar, jestem leniwa plus teoretycznie nie mam czasu. A wszystkie przeszkody to tak naprawdę moje zmienne jak chorągiewka stany psychiczne. :? Chciałabym być spokojna, w poetyckim nastroju, siedzieć w ciepłej kuchni i gotować. A nie umiem. :? A chciałabym. :D

"I knew a man who lived in fear

It was huge, it was angry,

It was drawing near.

Behind his house a secret place

Was the shadow of the demon

He could never face."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

New-Tenuis, hehe mnie nikt niczego w domu nie nauczy, więc sama zabrałam się za pichcenie, moje gotowanie ogranicza się do gotowania ziemniaków, robienia surówki/mizerii, robienia klopsów lub innych tego typu rzeczy, takie podstawowe rzeczy. Bardzo chciałabym nauczyć się robić jakieś zupy, w akademiku mam nadzieję, że wszystkiego się nauczę, tam będzie wszystko sprawne, będę kupować to, na co mam ochotę... Bo tu w domu niestety są składniki na rzeczy, których ja nie lubię. A wiadomo - lepiej gotowanie wychodzi jak się gotuje to, na co ma się ochotę. Ciekawe jak to będzie z tą niezależnością. Jak w domu coś zrobię to słyszę wieczne niezadowolenie, bo "znów trawa", a tam będę robić to, co chcę i nikt narzekać nie będzie :) Ponadto tu nie mam sprawnego piekarnika i wszystkie słodkości robię na patelni, więc w akademiku podszkolę się również z pieczenia ciast :D O ile starczy czasu :)

Ja też muszę mieć humor, by zrobić coś do jedzenia, czasem od rana wyjść z kuchni nie mogę, a czasem od rana nie mogę wyjść, ale... z łóżka... Albo wychodzę z tego łóżka, ale nic mi się nie chce, a czasami nawet wtedy czekają jakieś tam obowiązki :( Ale ostatnio coraz mniej tych stanów depresyjnych więc nie jest źle :D A tak wgl to Ty z Bydgoszczy, tak? Dobrze pamiętam?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pełno serialów tam się kręci :mrgreen:

to ma być jakiś pozytyw, wstyd mi za to :> w czerwcu nawet byłem świadkiem genialnej sceny do zapewne jakichś pamiętników czy czegoś równie ambitnego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

anna.anakaia, a ja nie wiem, widziałem tyle co z youtube'a - jakieś wakacje i kupę w bidecie albo mięsnego jeża...ale to chyba na Kanarach kręcą, więc to były może jednak Trudne Sprawy, tak to się chyba zwie ;p

jaki kraj takie seriale :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.