Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komputery, Internet - dyskusje i rady

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

Mam cyklicznie jakieś pytania bo jestem tępa z komputerów. Więc postanowiłam założyć taki temat. Do pytań i dyskusji

Aktualnie mam pytania

1. Coś mi się stało z Youtube, płace Premium. Dotąd przy minimalizacji ekranu aplikacji, ściągnął się na bok lub można było to ukryć kiedyś z boku -  i nadal odtwarzać film, przy klikaniu w telefonie w inne rzeczy, aplikacje itd. Teraz tego nagle nie mam. W ustawieniach nie znalazłam opcji regulacji tego

2. Kto umie zgrywać muzykę mp3 na płytę CD. To się robi programem specjalnym, niech ktoś poleci jakiś łatwy

3. Łatwy program do robienia sobie samemu remixów piosenek. Chodzi zmianę tempa, bitu, dodawanie efektów dźwiękowych.

4. Jak można samemu zrobić bloga, stronę internetową. Kiedyś widziałam robiona przez kogoś stronę, wyglądała jak z roku 2000, taki prosty wygląd, czcionka, wiecie o co chodzi. Tylko żeby sobie robić zakładki i podzakladki, i moc wrzucać swoje śmieci tam. W charakterze żeby sobie zapisywać dla siebie różne rzeczy. Taki retro wygląd byłby super, a jak nie tak łatwo no to wiem że są aplikacje typu, blogspot, tumblr. Które fajniejsze i prostsze

Pytam raczej o darmowe apki bo jestem biedna xD to zaznaczajcie czy coś jest płatne ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. jak nagle coś się zepsuło, to sprawdź czy nie ma aktualizacji

2. jakiś Nero, CD Burner, idk

3. Audacity

4. jak znasz html/css, to wystarczy notatnik i własny hosting

jak nie chcesz płacić za hosting, to polecam neocities.org lub bearblog.dev

jak nie znasz html, to mmm.page lub wspomniany blogspot, tumblr

jest też blogi.pl, ale tam się dzieją dziwne rzeczy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi