Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

lily was here

Rekomendowane odpowiedzi

18 minut temu, lily was here napisał(a):

ty z frakcji niewierzących w działanie spf czy o co cho?😛

Z frakcji Polak przed szkodą i po szkodzie głupi. A takie słabe dzisiaj słońce, chmurki, wiaterek, i siedzę sobie w cieniu...nie spalę się tak jak w 2020 i 2021... 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

Z frakcji Polak przed szkodą i po szkodzie głupi. A takie słabe dzisiaj słońce, chmurki, wiaterek, i siedzę sobie w cieniu...nie spalę się tak jak w 2020 i 2021... 😂

to zza chmurki jest najgorsze 

6 minut temu, Infinite Inanity napisał(a):

Po co edytować

chyba wiedzą co myślę

Magdzie się poprawiło

Nie wiem żeby sie nie podniecili 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem, a to pewnie drożyzna też, a ja nie mam pieniędzy :D 

Ja to sobie parę miesięcy temu, jak chodziłem na spacery to marzyłem o zwiedzaniu Gołuchowa, a potem wieczorem pływanie tam na plaży, lub tam, gdzie byliśmy pływać to też mi się marzył spacer nocą i oglądanie gwiazd :D Podobno jakoś 12-13 sierpnia mają być te perseidy i 100 meteorów na godzinę :D To byłoby niezłe.

A co do dyskoteki no nie wiem, ja wśród ludzi jestem zestresowany i w ogóle :D 

A zaraz jadę do Gołuchowa w ogóle, i zaliczę dzisiaj plażę :D Ciekawe jak się będzie pływać. Hej :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No szkoda, ja byłem w tym Gołuchowie, trochę popływałem i też te rowerki wodne są, że można sobie wypłynąć, ale to nie jest jakieś duże jezioro :D 

Spoko, ja sobie sam pooglądam xD. No nie wiem jak z tym disco, wszyscy mi odradzają, a ja nie wiem co robić szczerze powiedziawszy :P 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

34 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

No szkoda, ja byłem w tym Gołuchowie, trochę popływałem i też te rowerki wodne są, że można sobie wypłynąć, ale to nie jest jakieś duże jezioro :D 

Spoko, ja sobie sam pooglądam xD. No nie wiem jak z tym disco, wszyscy mi odradzają, a ja nie wiem co robić szczerze powiedziawszy :P 

Idz, moze babcia da Ci kase, co Ci szkodzi sprobowac. Moze bedzie fajnie, a jesli nie to juz wiecej nie pojdziesz, i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

36 minut temu, Dalila_ napisał(a):

xDD hihi

Nie słuchaj ich pierdolą głupoty bo nie byli tam spytaj Grouchy

Pójdę spoko, tylko że ja teraz u babci w mieście do niedzieli jestem, a po weekendzie mam głodówkę na syropie 5 dni, ale pływać będę mógł. A kiedy na to disco chcesz? Teraz w ten weekend czy za tydzień?

Ja bym po głodówce pojechał, za tydzień :P w weekend. Chyba że chcesz teraz :D

16 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Idz, moze babcia da Ci kase, co Ci szkodzi sprobowac. Moze bedzie fajnie, a jesli nie to juz wiecej nie pojdziesz, i tyle.

Da mi xD. W sumie skoro Dalila nie bała się ze mną iść do lasu, to ja chyba jej mogę zaufać, tylko że ja na disco nie byłem nigdy, to mogę być sztywniak albo dziwak xd

Ej sorki, ja dzisiaj spałem mało, kilka godzin, idę na drzemkę :D. 

Później będę. Muszę odpocząć 🙂

Pa.

1 minutę temu, Dalila_ napisał(a):

To dobre miejsce dla lękowców bo jest ciemno głośno nie porozmawiasz. A poza tym można z siebie zrobić idiote i nikt nie pomyśli że głupi tylko że wypity :D

A to spoko, jak tam ciemno to może i być spoko, ja nigdy nie bylem to nie wiem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, KochamElcie napisał(a):

Pójdę spoko, tylko że ja teraz u babci w mieście do niedzieli jestem, a po weekendzie mam głodówkę na syropie 5 dni, ale pływać będę mógł. A kiedy na to disco chcesz? Teraz w ten weekend czy za tydzień?

Ja bym po głodówce pojechał, za tydzień :P w weekend. Chyba że chcesz teraz :D

Da mi xD. W sumie skoro Dalila nie bała się ze mną iść do lasu, to ja chyba jej mogę zaufać, tylko że ja na disco nie byłem nigdy, to mogę być sztywniak albo dziwak xd

Ej sorki, ja dzisiaj spałem mało, kilka godzin, idę na drzemkę :D. 

Później będę. Muszę odpocząć 🙂

Pa.

A to spoko, jak tam ciemno to może i być spoko, ja nigdy nie bylem to nie wiem. 

No i co z tego, mozesz byc sztywniakiem albo dziwakiem, duzo osob sie tak czuje w nieznanym tlumie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

No i co z tego, mozesz byc sztywniakiem albo dziwakiem, duzo osob sie tak czuje w nieznanym tlumie.

No dobra, nie wiem kiedy Dalila chce jechać, czy w ten weekend czy w następny 😜

W Gołuchowie trochę mętna woda, ja bym pojechał na tą drugą miejscówkę xD tam nigdy nie pływałem :D może być ekstra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fifi wyluzuj, za dużo chcesz wiedzieć i za szybko. Po pierwsze masz chore te stopy po drugie Prot w uniejowie ma przerwę i trzeba by do Ostrowa jechać, ja chętnie to znowu @Grouchy się tam nie ruszy bo to nowe miejsce a on lękowy. A dwoch lękowców to ja nie dam rady rozruszac albo się zająć. Więc dopiero jak wyleczysz stopy to po pierwsze, myślę że w sierpniu już chyba otworzą a nie we wrześniu;) no i nad wodę to nie wiem kiedy będę wiedzieć to ci dam znać. Nie torpeduj mnie bo ja poschizuje i spierdole xD 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

12 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Fifi wyluzuj, za dużo chcesz wiedzieć i za szybko. Po pierwsze masz chore te stopy po drugie Prot w uniejowie ma przerwę i trzeba by do Ostrowa jechać, ja chętnie to znowu @Grouchy się tam nie ruszy bo to nowe miejsce a on lękowy. A dwoch lękowców to ja nie dam rady rozruszac albo się zająć. Więc dopiero jak wyleczysz stopy to po pierwsze, myślę że w sierpniu już chyba otworzą a nie we wrześniu;) no i nad wodę to nie wiem kiedy będę wiedzieć to ci dam znać. Nie torpeduj mnie bo ja poschizuje i spierdole xD 

To ja myślałem, że Ty mnie torpedujesz i już się chcesz spotkać :D W ten weekend klub, i niedługo nad wodę hahah :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Grouchy Spoko, Ty już masz doświadczenie, i byliście już razem wcześniej, a ja to świeżak, a dla Dalili jestem nieznajomy, a Wy się już znacie, to lepiej, jeśli razem pójdziecie, a ja sobie dam spokój z klubowaniem. :P 

Miłej zabawy! :D 

Edytowane przez KochamElcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, turbo lover napisał(a):

filip zabraniam ci sie sptykac z dalia nie mozesz tego robic schizolu bo nie wytrzymam zabraniam wam sie spotykania i pisania to ja powinienem byc bo dobrze jezdze po pijaku bmw, tirem huh. Pokaz jej foty to ci wybacze moze scierwojady kurwy jebane ram pam pam krejzi jeszcze bedziemy razem beczunia DALIA TY KURWO

FILIP MASZ ZAKAZ SPOTYKAC SIE Z DALIA nie mozesz tego robic schizolu bo nie wytrzymam zabraniam wam sie spotykania i pisania to ja powinienem byc bo dobrze jezdze po pijaku bmw, tirem huh. Pokaz jej foty to ci wybacze moze scierwojady kurwy jebane ram pam pam krejzi jeszcze bedziemy razem beczunia DALIA TY KURWO

TY TEZ MASZ ZAKAZ PISANIA I SPOTYKANIA SIE Z DALIA BECZULKA KREJZI KOCHANIE GDZIE JESTES 

Chicken-hearted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi