Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mapa użytkowników

Melodiaa

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 16.07.2025 o 20:18, Dryagan napisał(a):

ja mam podobnie, tylko u mnie lęk, że użytkownik Forum kiedyś zapuka do mnie a ja wolę być incognito😄

Gorzej jak zapuka w dobrej intencji i zamiast pretensji (bo do adminów zawsze ktoś ma o coś pretensje) zyskasz przyjaciela na lata :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Cień latającej wiewiórki rozumiem ten punkt widzenia – i pewnie dla wielu osób taka historia mogłaby się skończyć dobrze. Ale szczerze mówiąc, ja wolę jednak oddzielać życie forumowe od życia w świecie realnym. Dlatego raczej niemożliwe, żebym nawiązywał takie znajomości „na żywo”. Forum to dla mnie specyficzna przestrzeń – ważna, ale jednak osobna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Dryagan napisał(a):

@Cień latającej wiewiórki rozumiem ten punkt widzenia – i pewnie dla wielu osób taka historia mogłaby się skończyć dobrze. Ale szczerze mówiąc, ja wolę jednak oddzielać życie forumowe od życia w świecie realnym. Dlatego raczej niemożliwe, żebym nawiązywał takie znajomości „na żywo”. Forum to dla mnie specyficzna przestrzeń – ważna, ale jednak osobna

Jasne, rozumiem 🙂 Po prostu trochę mi się przypomniało, jak poznaliśmy się z shadem na żywo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi