Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, coma napisał(a):

Smutek, pustka. Nie wiem co chcę od życia... Nie potrafię zadbać o siebie i o swoje sprawy. Żyję z dnia na dzień. Jestem tym wszystkim zmęczona. Nie potrafię żyć. 

Ostatnio też tak mam ale uczę się nie robić sobie wyrzutów z tego powodu , wracam z pracy i czuję smutek , trochę w nim pobędę i mija , żyję jak potrafię 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

29 minut temu, Robinmario napisał(a):

Ostatnio też tak mam ale uczę się nie robić sobie wyrzutów z tego powodu , wracam z pracy i czuję smutek , trochę w nim pobędę i mija , żyję jak potrafię 

Każdy z nas żyje jak umie, stara się choć jest ciężko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dziewięćdziesiąt Cztery
18 godzin temu, kabe1789 napisał(a):

Zawsze byłam ta zła, żałuję że nie zabiłam się podczas tej ciężkiej depresji.

Uważaj z takimi tekstami, bo zaraz ktoś cię zgłosi i wbije ci policja na chatę.

Edytowane przez Dziewięćdziesiąt Cztery

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, zarr napisał(a):

@kabe1789 a ty się wyspałaś?

Tak przy rodzince wczoraj czułam złość, niechęć do niczego ni mogłam sobie znaleźć miejsca, czy gadać z kuzynka ( w sumie ona nawijała) czy bawić się z siostrzeńcem w piłkę, czy przy stole siedzieć. Masakra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam książkę o byłej schizofreniczce i mega mi dziwnie bo jakbym miała de ja vu że już pewna treść czytałam kilka stron wcześniej, rany.... Ale odjazd. Aż dziw bierze że coś kumam z tego. 

Ja cukrzycy też nie mam tata zachorował wyszło mu. Ja mam za to Hashimoto(tarczyca)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dziewięćdziesiąt Cztery
13 minut temu, kabe1789 napisał(a):

Czytam książkę o byłej schizofreniczce i mega mi dziwnie bo jakbym miała de ja vu że już pewna treść czytałam kilka stron wcześniej, rany.... Ale odjazd. Aż dziw bierze że coś kumam z tego. 

Ja cukrzycy też nie mam tata zachorował wyszło mu. Ja mam za to Hashimoto(tarczyca)

Hashimoto też nie mam, za to mam rozwalony układ pokarmowy od problemów z głową, biegunki, zaparcia, bóle. Myślałem już swojego czasu że mam raka jelita grubego, robiłem badania krwi, kału i nic nie wyszło, w końcu mi się udało wybłagać skierowanie na kolonoskopię, też nic nie wyszło. Dodatkowo jestem uzależniony od loparemidu i jem kilka tabletek tygodniowo. Wstyd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, Dziewięćdziesiąt Cztery napisał(a):

Hashimoto też nie mam, za to mam rozwalony układ pokarmowy od problemów z głową, biegunki, zaparcia, bóle. Myślałem już swojego czasu że mam raka jelita grubego, robiłem badania krwi, kału i nic nie wyszło, w końcu mi się udało wybłagać skierowanie na kolonoskopię, też nic nie wyszło. Dodatkowo jestem uzależniony od loparemidu i jem kilka tabletek tygodniowo. Wstyd.

Ja kiedyś dużo jadłam pyralginy w SP na ból kobiecy co miesiąc niemal bo nie mogłam wytrzymać. Ktoś mógłby to podpiąć pod uzależnienie ale już nie biorę raczej mam lekkie bóle i znoszę je. Teraz biorę to co w opisie i Wit D oraz osobno komplex witamin na dzień.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cały dzień czytam książkę z przerwami na różne drobiazgi. Badania podstawowe zlecona od lekarza rodzinnego zadowalające. Rozmowa z nią o wiele lepsza ost była lekko wkurzona że zapomniałam zrobić badań. Dziś była wyrozumiałą jak znów ją przeprosiłam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

52 minuty temu, zarr napisał(a):

Aż czuję taką pustkę która boli. Teraz gdy  własciwie mam spokojne życie, prace, to czuje że coraz gorzej ze mną. Wizyta u psycholog raz na miesiąc.  Echhh...

Dziwne bo powinni ludzie się dobrze czuć wśród innych jesteśmy spoleczni. To chyba upada czyżby lepiej nam samemu? Tyle rozwodów albo osób żyjących samotnie bez partnera. 🤔Też utożsamiam życie z pracą, domem itd ale widzę że mi lepiej gdy nie mam pracy i żyje z rodzicami. Czy to normalne? 😩W pracy jak byłam czułam się źle choć fajnie było mieć kasę na swoje potrzeby, jedyny plus.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi