Skocz do zawartości
Nerwica.com

NABÓR DO KONKURSU PORZĄDNE CHŁOPY Z FORUM

Arasha

Rekomendowane odpowiedzi

carlosbueno, ja nie brałem pod uwagę ruchania i tego typu spraw, tylko to, że masz wiele do powiedzenia w różnych tematach i potrafisz jasno oraz porządnie wyrażać swoje myśli. Jesteś porządnym forumowym intelektualistą. :)

No ale dla twórczyni tegoż konkursu jak i wielu innych kobiet porządny facet to taki który nie ugania się za sukienkami i nie zmienia kobiet jak rękawiczki. Ja realnie jestem jak najbardziej porządny ale intencjonalnie niekoniecznie czyli z punktu widzenia moralności religijnej( zwłaszcza katolickiej) porządny nie jestem. Kiedyś na kazaniu w kosciele

(jak jeszcze tam chodziłem) usłyszałem że porządny młody człowiek to taki który bawiąc się, spędzając czas z rówieśnikami, chodząc na dyskoteki itp nie uprawia seksu a jeśli go nie uprawia bo siedzi w domu przed kompem jak odludek to już porządny nie jest bo nie ma pokus tylko jałowe życie.

A za intelektualistę się nie uważam :mrgreen: jestem robotnikiem niewykwalifikowanym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja realnie jestem jak najbardziej porządny ale intencjonalnie niekoniecznie czyli z punktu widzenia moralności religijnej( zwłaszcza katolickiej) porządny nie jestem. Kiedyś na kazaniu w kosciele (jak jeszcze tam chodziłem) usłyszałem że porządny młody człowiek to taki który bawiąc się, spędzając czas z rówieśnikami, chodząc na dyskoteki itp nie uprawia seksu a jeśli go nie uprawia bo siedzi w domu przed kompem jak odludek to już porządny nie jest bo nie ma pokus tylko jałowe życie.

Serio tak usłyszałeś :shock: ? To widzę, że do listy Twych zalet możemy jeszcze dopisać bardzo dobrą pamięć :D

A co do konkursu, to nie zostały ściśle określone wytyczne porządności ( z wyj. naprawdę skrajnych przypadków ), więc zaliczasz się jak najbardziej.

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny ważny temat :roll: , ale ci naprawdę porządni to się nigdy w tym temacie nie pojawią, bo im nie zależy na rozgłosie ;)

Ale zglaszajacy moga nie zwracac uwagi czy im zalezy ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jak do tej pory tylko ja wpraszałem się do tego tematu:D

oczywiście dla beki :angel:

Jasne :mrgreen: ( ale regulamin nie przewiduje :bezradny: )

Jak będziesz grzeczny, to Cię na końcu dopiszę :lol: jako jeden z moich typów.

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze raz proszę nie robić sobie kpin ! To niebezpieczny typ i co nagle wszyscy taką miłością do niego zapałali :shock: ??? Weźcie dajcie se na wstrzymanie. Ja mam poczucie humoru, ale to już jest przesada !

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze... Wszędzie o tym osławionym amfce, a osobiście nigdy nie miałem przyjemności poznać :(

Prosz,w celu oświecenia...

https://www.facebook.com/amykskamyks?fref=ts :lol::lol:

"Whoever fights monsters should see to it that in the process he does not become a monster. And when you look into the abyss, the abyss also looks into you"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda mi chłopa (Amfce) powinien mu ktoś pomóc gość jest w jakimś wyimaginowanym świecie.Myślałem że te jego posty to jakieś prowo ale gość się z tym nie kryję.W moim stanie to mnie nawet to nie śmieszy widząc że On to na serio na fejsie piszę.To może być potencjalny pedofil.Powinien iść na jakąś terapię.

Choroba Afektywna Dwubiegunowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi