Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie po przerwie :classic_happy:

U mnie wciąż to samo..praca i dom ale już nie mogę się doczekać wakacji nad morzem. Zanim do tego dojdzie muszę jeszcze przetrwać urlop mojej zmienniczki :( A później hulaj dusza...piekła nie ma :classic_rolleyes: Pozdrawiam Was cieplutko i mam nadzieję, że humory dopisują...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość tosia_j

dawno nie widzialam zeby ktos karny strzelil obok bramki

Dlaczego karnego strzelał Smołow? Odpowiada Czerczesow: "Podszedłem do Zobnina przed karnym, a on w ogóle nie rozumiał o czym ja mówię, kim jestem i gdzie on się znajduje. Strzelali ci, którzy byli gotowi."

Edytowane przez tosia_j

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 godzin temu, Ariel28 napisał:

dobrze, widać że ludzie zdrowieją

Nie koniecznie, może to być też oznaka depresji i zajęcia pracą, taki Lord Kapucyn znikł na rok i znów go nie widać i nasza adminka mówiła że ma deprechę. Zresztą jeżeli ktoś odnalazł się już w jakikolwiek sposób w społeczeństwie lub jej części nie koniecznie musi mieć czas na forum. Ja na bezrobociu miałem go nawet trzy razy więcej, bo cierpiałem na bezsenność. A teraz? Wracam do domu i czasem mam ledwo siły na cokolwiek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość rolosz 2.0

Serwus Wyspiarze,

Aktualnie również staram się zebrać do kupy. Ostatnio nie sypiam, chodzę wściekły i sfrustrowany bez wyraźnego powodu - każda najmniejsza głupota, na którą zdrowy człowiek nie zwróciłby uwagi przyprawia mnie o wk**w. A gdy te przykre emocje opadną, to mam cholernego doła. Nie mogę znaleźć w sobie stanu umiarkowanego, czegoś pomiędzy tymi ww. stanami. Teraz się urlopuję, ale nie wyobrażam sobie powrotu do pracy w takim stanie.

Wczoraj oglądając mecz FR-BE byłem tak zamulony, że nawet nie zarejestrowałem, kiedy padła bramka.

Sertralinę wspominam dobrze, ale tylko jako "asystę" przy wychodzeniu z lęku społecznego. Z deprą u mnie sobie nie radziła. Oby Tobie @Carica Milica pomogła się wykaraskać, żebyś mogła wrócić na to szkolenie w pełni skoncentrowana i szczęśliwa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema miśki, w sumie jeżeli nie piszę w odpowiednim dziale (a robię to na 100%) to przepraszam, ale po prostu czuję że by mi nikt nie odpowiedział w tamtym wątku, bo jest trochę zdechły.
Pytanie proste - da się schudnąć (tak do 20-25 BMI) biorąc Solian w dawce 300mg (i nic więcej)? Codziennie przechodzę sporo km (serio - jakieś 3-7 dziennie), ale przez to że wlewam w siebie tyle słodkich napoi i mam h*jową dietę nic nie spada, chociaż do obżerania się fast foodami sporo brakuje - po prostu jem obiady w restauracji na mieście.
Aktualnie ważę 82kg na 170cm. Jak ktoś ma jakieś porady to spoko ;) Ogółem mam jeszcze mocne sińce pod oczami, ale to od problemów ze snem i kofeiny. Na razie odstawiam (stopniowo, do minimum) energetyki. Wish me luck.

A tak poza tym u mnie wszystko dobrze, czuję się trochę osamotniony ostatnimi czasy, ale chyba muszę znaleźć sobie hobby i community w którym będę coś znaczył ;)
Miłej nocy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi