Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Życzę Wam cudownych, ciepłych, spokojnych, wypełnionych miłością ŚWIĄT! I wiary w to, że wszystko jest możliwe. Nikt inny tylko Ty decydujesz o tym jak Twoje życie ma wyglądać! Niech ten rok będzie dla Ciebie fantastyczna przygodą, która sama/sam wyreżyserujesz. Kochaj siebie! Bądź dobra/y dla Siebie. Spełniaj swoje marzenia! Pomimo, że dla wielu jest to trudny czas życzę Wam również w te święta miłości, radości i obfitości! Niech magia świąt sprawi by każdy z Nas mógł na chwilę zatrzymać się w tym szaleńczym tempie życia, odłożyć telefon na bok i spędzić czas z Najbliższymi.

Wesołych Świąt! :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miłych i wesołych świąt. Ja ich nie czuję i nawet są dla mnie tylko datą łatwą do zapamiętania zmiany mojego życia.

Pochwalcie się potem prezentami - ja nie wiem czy dostanę coś co mnie uszczęśliwi, ale nie chcę wykorzystywać funduszu rodziców. Jeżeli coś dostanę to spoko, jeżeli nie, to też ok, bo jestem pewien, że będą słodycze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wesołych Świąt dla moich kochanych spamoludków! Dużo magii, miłości i spokoju w gronie rodzinnym!

Tak to widziałbym, gdybym nie spędzał wigilię tylko nie przy najbliższej rodzinie ;) Akurat brak żadnej dalekiej, uff.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem chwilę przy kompie, przyszedłem przetestować słuchawki które dostałem.

I trochę się przewietrzyć przy otwartym oknie. Zjadłem krokieta, rybę, potem wafle z nutellą, potem rybę, potem piwo, czekoladki xD I mnie zmuliło.

Ale czuję się dziwnie spokojnie, bo było raz tak:

alkohol-a-schizo-t61467.html

Przy takiej samej dawce alkoholu. Skoro nawet mnie tak mocno nie stuka, to chyba jestem już stabilny :D

Do zobaczenia później.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Reghum, jakie dostałeś słuchawki? ja niedawno wygrałam na game jamach razory usb i lioncasty. próbuję sprzedać na olx, bo podobno są wartościowe, ale nikt nie chce kupić :/

Jakieś philipsa, białe, podobno coś koło stówy więc nie jakieś wartościowe, wystarczające dla mnie ;)

Muszę kupić jeszcze albo głośniki z wejściem na słuchawki, albo przedłużacz do kabla jack, bo teraz mam podpięte pod monitor - i tak głównie korzystam z Windowsa, ale HDMI Audio nie działa na MacOS/Linux.

To znaczy na Macu działa, ale musiałbym kombinować z SSDT... Nie chce mi się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi