Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Kurde dobrze się czuje, w głowie spokój bez efektu zamglenia i nie chce mi się pisać jakichś dłuższych wypowiedzi, rozmyślać za dużo... podoba mi się to :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :D

mirunia, Holik, rooibos jest też w Biedronce, ale najlepszy jest na wagę,

naprawdę :D Najlepiej parzony w dzbanku-termosie / np.z Ikea/, polecam!

mirunia, zupki, o których wspomina Holik,są naprawdę wolne od chemii, bardzo smaczne. Kupiłam kilka razy, są smaczne.

http://biznes.onet.pl/wiadomosci/handel/biedronka-otwiera-pierwsza-w-polsce-fabryke-dyskont-bedzie-produkowac-zupy/87r04x

http://www.biedronka.pl/pl/zupy

Myślę, że dla zabieganych, dla tych, którzy gotować nie lubią, to super oferta :D

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, herbaty sirRoger są bardzo dobre. Ostatnio kupiłam earl grey tej firmy.

Przekonałam się, że parzone w dzbankach/termosach są wyjątkowo esencjonalne...

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, moim zdaniem picie herbaty przede wszystkim powinno dawać przyjemność a na drugim miejscu jest to że jest zdrowa.

Ja parzę herbatę w kubku lub mojej szklance pod przykryciem, przykrywam szklanym talerzykiem.

Czas płynie szybko, chwile cierpienia się dłużą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, :brawo: wierzyłam, że, jak zwykle, wypadniesz dobrze :lol:

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, jak dużo suszu wsypujesz na jedną herbatę? Lubię dobre herbaty, sypane głównie, ale jako dodatek do posiłku używam raczej ekspresowych...

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, na kubek to dwie czubate dość łyżeczki.

Piłem raz ekspresową raz liściastą ale teraz już od dłuższego czasu piję cały czas prawie liściastą.

Tylko że piję raz w kubku większą ilość a raz w szklance swojej mniejszą ilość.

Pa, pa dobranoc :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam :D

Niestety wszystko co dobre szybko się kończy i od poniedziałku powrót do obowiązków ale od razu na dwa etaty więc na samą myśl cieszę się i skaczę z radości ;) Popijam drugą kawę i zastanawiam się jak umilić sobie końcówkę urlopu :D Miłego dnia wszystkim życzę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, ja to taka przewrotna jestem i postanowilam umyc okno póki co :D wiec umilam sobie jak nie wiem co ale wieczorem planuje jakies domowe spa :D

Dla ciebie weekend za pasem wiec zacieszam z toba :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór :D

kia_ sportage, za 150 zł, prywatnie, wszystko można załatwić, niestety ;)

Dla mnie, rencistki, niby obojętny jest dzień tygodnia, jednak lubię weekendy.

Chyba z przyzwyczajenia :?:

mirunia, Lunaa, sobota i niedziela tak szybko miną, odpoczywajcie więc, nie przemęczajcie się :D:!:

Lubię zimę, a nie pogodę ani jesienną, ani zimową. Wilgoć nieprzyjemna dzisiaj...

Podobno zima/śnieg i tem. do -4 mają powrócić :roll:

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kia_ sportage, w W-wie specjalista min. 150. W Twojej sytuacji chyba alergolog byłby najlepszy...to prawda.

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię zimę, a nie pogodę ani jesienną, ani zimową.

Nie bardzo rozumiem :bezradny:

Wolę lato ale nie upały żeby w domu aż 30,5 stopnia.

Latem to nie trzeba się ubierać żeby wyjść do sklepu tylko podkoszulek, klapki i marsz ;)

Tu zima ja o lecie, dziwnie się czuje :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię zimę, a nie pogodę ani jesienną, ani zimową.

Nie bardzo rozumiem :bezradny:

Mówiąc po chlopsku, misty lubi jak czasem jajka zmarzną hehe

A gdzie kosmo, cieplutkie ❤ moje :oops:

Im dłużej tkwisz w swojej niszy, tym coraz bardziej obcy, a tym samym groźny bedzie swiat.

Idź, bo tylko tak zostaniesz przyjęty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, frajda była a co sobie żałować mam..tyle mojego :D Teraz kocyk, słuchawki i muzyczka...idealny piątkowy wieczór ;)

misty-eyed, nie ma mowy o przemęczaniu, po tygodniowym urlopie zaczyna mnie ciągnąć do pracy wręcz...leki działają chyba ;) Miłego weekendu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, nic dodać, nic ująć :mrgreen: , a kosmostrada urlopuje się :D

Lunaa, czyli pracowita kobietka z Ciebie :lol:

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi