Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję Wam kochani za zyczonka :****

koleżanka poszła, ja za chwilke lece pod rynne ogarnać się na jutro, i jeszcze tu z Wami posiedze poczytam was

Dominik przykro mi z powodu szczurka :-|:(

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, sory :bezradny:

jak mam potrzebe i ochote to pisze pw a jak nie mam to nie pisze, proste ;) to działa w dwie strony, nie zapominaj, też możesz do mnie się odezwać pierwszy :)

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja za chwilę mam zamiar się położyć. Jutro wizyta u endokrynologa. Ciekawa jestem, czy coś się zmieniło, poprawiło :mhm:

Późnym wieczorem byłam na spacerze. Pogoda przyjemna bardzo. Wieczór spokojny...

Miałam dzisiaj wiele planów, ale nie chciało mi się za bardzo-mam zamówienie od Dzieci na dietetyczne ciasteczka, owsiane, z orzechami, bakaliami. Wszystko przygotowałam, ale nie mogłam zmobilizować się ;)

Może jutro, pojutrze...

"Cierpliwość jest podporą słabości, niecierpliwość - ruiną silnych"

"Nie możesz dokonać wyboru, jak umrzeć. Ani kiedy.

Możesz tylko zdecydować, jak żyć. Teraz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie:)

nie odzywałam się już w niedziele ale a to małą wykąpać naszykować do przedszkola, ogarnąć potem mąż wrócił z trasy i tak zleciało....

Wczor5aj też dzień caly zaganiany:) teraz mam godzinke wolną i zaraz na silownie:) kiepski humor dzisiaj mam jakiś dolek atakuje;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :papa:

u mnie od rana nerwowo- córa mnie wyprowadziła z równowagi głupią fryzurą i od razu nerwy i łzy. W pracy tez jakos bez powodu nerwowo...dobrze ze za oknem wiosna

..."Troszczysz się i niepokoisz o wiele, a potrzeba mało..." ( Łk 10, 42)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi