Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry wszystkim...dzisiejszy dzień upływa pod znakiem melancholii co w pełni oddaje mój humor pogoda za oknem. Mam wrażenie, że już niedługo trzeba będzie zakładać grube skarpety i grzac się winkiem wieczorami...powrócą kocykowe dni. 

Strasznie brakuje mi kosmostrady :( 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popełnie @Liber8 limeryk dla Ciebie na szybko :D

Liber8 przed siebie mknie

Swym motorem co rozwala mnie

Bo to klucz do utraty zmysłów

Pędzi ile może bo to najlepszy z pomysłów

Mknie..pośrd dróg przepięknie  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Lunaa :105: :105: :105: :105::105: :105: thx :D  

Musiałem się zorientować czym jest limeryk, słaby jestem w z poezji, wyszło bardzo dobrze, nie wiem jak się odwdzięczyć, musi Ci wystarczyć butelka wirtualnego winka, choć najchętniej wręczyłbym prawdziwą :mrgreen:

angelus-estate-angel-merlot-bulgaria-108

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry 🙂 

Nie było to miłe z mojej strony, że postawiłem butelkę wirtualnego wina tylko Lunie, a pozostałe dwie poetki musiały się obejść smakiem.

Nadrabiam zaległości, butelki dobierałem wg własnego uznania

@mirunia dostaje taką:

koonara-mt-gambier-guardian-angel-sparkl\

@tosia_j  taką:

wagnerdarkangel.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Ḍryāgan napisał:

Postaw lepiej bracie konkretną flaszkę wypijemy razem za zdrowie dziewczyn

Zgodnie z życzeniem, stawiam flaszeczkę konkretnego trunku, łykniemy po szklaneczce za drowie @mirunia, @Lunaa, @tosia_j, @Kleopatra, @Heledore, @kosmostrada, @alone05, @Niedostosowana., @anemon, @Lilith, @Carica Milica, @kia_ sportage,@Lusesita Dolores, @misty-eyed, @z o.o., @acherontia-styx, @oka22, @HoyaBella i wszystkie inne które pominąłem ze spamowej, bo pamięć już nie ta co kiedyś :classic_smile:

dlmob.15yov2.jpg

zdrówko :classic_wink:

Mirunia dzięki za troskę, gruszki obrodziły i mam dużo swoich :classic_smile:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mirunia dziś zaliczyłam 12h ciężkiej pracy z ludźmi. Ludzie wchodzili drzwiami i oknami...szczerze powiedziawszy miałam nerwy bo chwili wytchnienia nie miałam. Jutro tylko 10h i obym nikogo do siebie nie zraziła.

@Liber8 18 szklaneczek tego trunku dasz radę wytrzymać ? ;)

@tosia_j cieplutko 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Liber8, nie kuś 😊 głupio się zachowuję nawet po małej dawce alkoholu. Dzięki!

Nuże, wszyscy, którzy macie pragnienie, pójdźcie do wód, a którzy nie macie pieniędzy, pójdźcie, kupujcie i jedzcie! Pójdźcie, kupujcie bez pieniędzy i bez płacenia wino i mleko! (...) Nakłońcie swojego ucha i pójdźcie do mnie, słuchajcie, a ożyje wasza dusza, bo ja chcę zawrzeć z wami wieczne przymierze, z niezłomnymi dowodami łaski okazanej niegdyś Dawidowi! Jak jego ustanowiłem świadkiem dla narodów, księciem i rozkazodawcą ludów, Tak ty wezwiesz naród, którego nie znasz, a narody, które nie znały ciebie, będą śpiesznie podążać do ciebie przez wzgląd na Pana, twojego Boga, i przez wzgląd na Świętego Izraelskiego, gdyż cię wsławił. Szukajcie Pana, dopóki można Go znaleźć, wzywajcie go, dopóki jest blisko! (...) Bo myśli moje, to nie myśli wasze, a drogi wasze, to nie drogi moje - mówi PanLecz jak niebiosa są wyższe niż ziemia, tak moje drogi są wyższe niż drogi wasze i myśli moje niż myśli wasze.

Księga Izajasza 55, 1-9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo on jest betą i roi sobie, że bez alkoholu u żadnej nie ma szans 😉

A dziękuję, dziękuję. Lustereczko, powiedz przecię, kto jest najpiękniejszy w świecie? 😄

PS Mam podejrzenie CHAD. Ciekawe, czy się potwierdzi ostatecznie.

Nuże, wszyscy, którzy macie pragnienie, pójdźcie do wód, a którzy nie macie pieniędzy, pójdźcie, kupujcie i jedzcie! Pójdźcie, kupujcie bez pieniędzy i bez płacenia wino i mleko! (...) Nakłońcie swojego ucha i pójdźcie do mnie, słuchajcie, a ożyje wasza dusza, bo ja chcę zawrzeć z wami wieczne przymierze, z niezłomnymi dowodami łaski okazanej niegdyś Dawidowi! Jak jego ustanowiłem świadkiem dla narodów, księciem i rozkazodawcą ludów, Tak ty wezwiesz naród, którego nie znasz, a narody, które nie znały ciebie, będą śpiesznie podążać do ciebie przez wzgląd na Pana, twojego Boga, i przez wzgląd na Świętego Izraelskiego, gdyż cię wsławił. Szukajcie Pana, dopóki można Go znaleźć, wzywajcie go, dopóki jest blisko! (...) Bo myśli moje, to nie myśli wasze, a drogi wasze, to nie drogi moje - mówi PanLecz jak niebiosa są wyższe niż ziemia, tak moje drogi są wyższe niż drogi wasze i myśli moje niż myśli wasze.

Księga Izajasza 55, 1-9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi