Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, Ḍryāgan napisał:

Postaw lepiej bracie konkretną flaszkę wypijemy razem za zdrowie dziewczyn

Zgodnie z życzeniem, stawiam flaszeczkę konkretnego trunku, łykniemy po szklaneczce za drowie @mirunia, @Lunaa, @tosia_j, @Kleopatra, @Heledore, @kosmostrada, @alone05, @Niedostosowana., @anemon, @Lilith, @Carica Milica, @kia_ sportage,@Lusesita Dolores, @misty-eyed, @z o.o., @acherontia-styx, @oka22, @HoyaBella i wszystkie inne które pominąłem ze spamowej, bo pamięć już nie ta co kiedyś :classic_smile:

dlmob.15yov2.jpg

zdrówko :classic_wink:

Mirunia dzięki za troskę, gruszki obrodziły i mam dużo swoich :classic_smile:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mirunia dziś zaliczyłam 12h ciężkiej pracy z ludźmi. Ludzie wchodzili drzwiami i oknami...szczerze powiedziawszy miałam nerwy bo chwili wytchnienia nie miałam. Jutro tylko 10h i obym nikogo do siebie nie zraziła.

@Liber8 18 szklaneczek tego trunku dasz radę wytrzymać ? ;)

@tosia_j cieplutko 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To w sumie niewielka miseczka, tylko duże zbliżenie i dlatego proporcje są zakłamane. A ziele jest może i duże, ale nie jak oliwka. :D

@Lunaa to teraz posil się i legnij do góry brzuchem, czas na relaks. Fajnie, że dzień pozytywnie zaliczony. Mój też. Miałam iść na bulwar na zakończenie lata - imprezy róóóżniste tam zapowiadają dwudniowe, ale mi się nie chce. Zmęczonam. Może jutro...

Ku radości:

image.png.37aecd22592574ae57142ff6e6c9c42d.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mirunia właśnie pojadłam i leżę z lapkiem. Słucham sobie muzyczki a ty odpocznij i jutro leć na bulwar ;)  Trochę rozrywki się przyda... Mam ochotę dziś na ostrzejsze klimaty 🙂

Edytowane przez Linnea

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi