Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór,

Wczoraj się poczęstowałam nasennym od mamy, to mi było lepiej.

Dzisiaj przed pojechaniem do uczniów miałam ważną misję, znaleźć mulinę w tym samym kolorze. Robię cytat na ścierce. Dopiero w trzeciej pasmanterii trafiłam. Myślałby kto. Kolor ciemno czerwony :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko Forumowicze :smile:

Tosia_J Dominik zrobił dzielnicowemu Benny Hilla ? :mrgreen:;) kurcze, ze ja nie wpadłem na taki pomysł kiedyś :bezradny:

Neon to łyknąłem i się nie dowiem co kierowało Dziadka z tą czarną suknią, bo nie było tematu. Bajkę pocisnąłeś :mrgreen::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czesc wiejski, pozostalych tez witam

kupilam jednak ta bluzke czarną w roze jesli kto pamieta, bo dzis jade do chorujacej kolezanki, a nie chcę ją straszyc głęboka, pełna czernią. nie moge spac ze zdenerwowania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Wybieram się właśnie na długi spacer do Kauflandu, piękne słońce, trzeba skorzystać. Czekałam, aż zrobi się ciut cieplej, coby mnie mróz nie ścinał za bardzo.

Zamarynowałam skrzydełka, będę później piekła z kartofelkami, zrobię też buraczki na ciepło. :yeah:

Chałupa odkurzona, więc spokojnie mogę "przemarudzić" sobotę.

cyklopka, widzę, że po trudach, ale zdobyłaś tę mulinę... to teraz haft pójdzie do przodu. :great:

Miłej soboty Spamowiczom!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przez te lata nauczyłam się jednego - ludziom łatwo przychodzi ocenianie innych, ale nie potrafią przyznać się do swoich błędów, nie biorą pod uwagę, że to forum dla ludzi chorych, w różnym stopniu, o różnym poziomie wrażliwości i kultury. Ja sądzę, że próba zrozumienia innych jest istotna, w każdej sytuacji, a nie koncentrowanie się tylko na sobie. Są na Spamowej osoby, które z właściwą subtelnością potrafią zwrócić uwagę, wskazać błędy, i takich ludzi cenię i szanuję, bo bez nich zapanowałby tu całkowity chaos. Ze zrozumieniem trzeba omijać osoby problematyczne, ale czasem trzeba też je wesprzeć.

Chyba ten tajemniczy tekst jednak wypłoszył Spamowiczów... :bezradny::shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, skrzydełka i pieczone kartofelki - palce lizać! :yeah: A buraczki też mniamniusie. :D

Proste i szybkie danie, zrobisz sobie, jak nie jutro, to w poniedziałek. ;) A kasza tyż dobra!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, gdzie Ty ten tekst odgrzebałaś, wydaje mi się że już go dawno czytałem... jest w nim dużo prawdy. aaa, nie tak dawno parę stron wcześniej.

neon, tak, wolałbym żeby było lato. Jak to zimno spina, jak mam wyjść na pole to jestem dużo bardziej spięty od zimna.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, jasne, wkładaj buty - nie musisz nawet wiązać i leć! Smacznego...

JERZY62, pisany był wczoraj i nie mówię, że nie ma w nim prawdy. Tylko dlaczego nikt się nie odniósł do niego? :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Ludkowie!

Bardzom cierpiąca z brzuchem. Coś dziwnego. Nie rozpisuję się, zobaczymy do poniedziałku.

Zwijając się co jakiś czas pojechałam na bazarek ekologiczny i byłam w bibliotece.

Mroźno, ale z reguły słonecznie.

Teraz będę olejować włosy, trzeba 2 godziny z tym siedzieć na głowie... :roll:

Miłego weekendu!

misty-eyed, Poniekąd pięknie to brzmi co piszesz, ja wszak sama oczekuję tu większej tolerancji dla swojej osoby, ale czasami nie wszystko da się wytłumaczyć zaburzeniami i nie wszystko da się tym usprawiedliwić.

Zapewne nie miałaś takiego zamiaru, ale ja poczułam się strofowana, a bardzo nerwowo reaguję, gdy ktoś każe mi być grzeczną i miłą dla wszystkich.

Poza tym jeżeli ktoś , czy sytuacja mi nie odpowiada nie mam zamiaru tego ukrywać i również oczekuję od innych, by byli ze mną szczerzy. Wtedy wiemy, że jak jest miło to tak jest naprawdę.

A na terapii nauczyłam się również , że bycie "takim dobrym" poniekąd bywa objawem protekcjonalizmu i uważania się za lepszego i staram się tego wystrzegać.

To tyle o mnie, jak będę niesympatyczna. ;)

tosia_j, Pamiętam bluzkę, fajnie że ją kupiłaś. To do tej koleżanki z Częstochowy jedziesz? Miłej wizyty!

mirunia, Tak tymi buraczkami wszyscy kuszą, że też dziś kupiłam na bazarku . :smile: Udało mi się trafić te podłużne.

Dofotonowałaś się? :smile: Coś kupiłaś fajnego? :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapewne nie miałaś takiego zamiaru, ale ja poczułam się strofowana, a bardzo nerwowo reaguję, gdy ktoś każe mi być grzeczną i miłą dla wszystkich.

Wyjęłaś mi to z gardzieli. :great:

Poza tym staramy się wspierać, kogo należy wesprzeć, a i opitolić też, jeżeli na to zasłużył.

Głaski i tak lecą dość często.

Kosmuniu, nafotonowałam się nieźle, szłam noga za nogą, bo nikt mnie nie popędzał, nawet odpoczywałam w drodze powrotnej na skwerku - zapaliłam fajeczkę, porozglądałam się wokół i popatrzyłam słońcu w jego lico. :D

A kupiłam mięsko z indyka, warzywka i owoce, trochę serków i masło. Strasznie podrożało to Masło Polskie, które używam. :shock:

Mam zapasy na tydzień.

Tak Kosmo, te buraki podłużne są najlepsze- ciemne, słodkie i takie jedwabiste.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, No nigdzie nie było tych podłużnych buraczków, dopiero na eko ryneczku trafiłam. Udało mi się też dorwać ludków od olejów tłoczonych na zimno. Kupiłam znów na kurację z wiesiołka, kusiło wiele, ale są po drogości... :bezradny:

Kupiłam też czarną rzepę na włosy i na surówkę. :great:

Masło strasznie podrożało. :roll: No to zapełniłaś lodówkę, tylko wyżerać... :D

Też buźkę do słońca wystawiałam, nawet specjalnie okularów przeciwsłonecznych nie założyłam. No idź słońce do mózgu, idź... ;)

Teraz już kocykujesz? :105:

Cudny jest ten olej do włosów. Zapach specyficzny, intensywny, ale ja lubię orientalne zapachy, więc w to mi graj. :105: Ciekawe, jak go zmyję, bo po fakcie w komentarzach przeczytałam, że powinnam go rozgrzać, bo jest zgęstniały, więc tak od serca ciapnęłam na ten łeb...

Idę zaparzyć rumianek, może pomoże na ten brzuch... No spa nie pomogła... :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi