Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

BrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :yeah::zzz::mrgreen::yeah::105::oops::arrow::arrow::tel::time::time::D:D:papa::P:P:P:P:tel2::tel2::roll::roll::evil::evil::angel::angel::angel::blabla::blabla::blabla::blabla:;);):why::why::why::silence:

Dzisiaj pogoda zapowiada sie FANtaSTYcznie, prawdopodobie dzisiaj znowu spróbujem obudzić w nas rezerwy wewnętrznego słońca, czemu będzie sprzyjać temeratura w okolicach zera, wiatr umiarkowany wiejący w plecy, więc przychylny, ten wiejący z przeciwka, wieje w oczy i łzy wyciska :bezradny: ciśnienie w normie, więc grawitacja nie powinna nam przeszkadzać w przemieszaniu kończyn. duża wilgotność 95% może być zastanawiająca, bo chyba 100% to jak życie w akwarium, wiec kombinezon i gogle nurka mogą sie przydać, kobitki awaryjnie powinny przywdziać paraSSSSSSSSol.to wszystko, nie dziękujcie, do usłyszenia, józio gałązka, kłaniam sie niesko! tak niesko! taki żart! ha ha ha!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry.

To już lepiej, niż: tatusiu, pożycz 2zł bo do lakieru do włosów brakuje mi. :mrgreen::lol::D tak teraz chłopak wygląda. Eh...

Nie każdy, na przykład w mojej okolicy takich praktycznie nie uświadczysz. Same ogolone łby i dresy.

A tacy jak opisałeś, to giną 100 metrów od domu, w pierwszej bramie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Buraśno dzisiaj i nijak... mgła, wilgoć i zgnilizna. Czyli kocykowo-herbatkowa pogoda. Na razie siedzę w pracy, kończę już niedługo to dłubanie i lecę do domku, zobaczyć, czy wszystko jest na swoim miejscu, bo od rana mam kota na kilka dni do przechowania. Właściciele wyjechali na ferie, a ja mam podopiecznego. :D

neon, odbierasz mi funkcję forumowej pogodynki - jak widzę :!: Ale na taką prognozę podaną dowcipnie zgadzam się na "współpracownika", ino niech się pogodynek wywiązuje z obowiązków bez ociągania, należycie i kreatywnie. Podwyżka w przyszłym kwartale, po odbyciu stażu.

Ciepłego popołudnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry.
To już lepiej, niż: tatusiu, pożycz 2zł bo do lakieru do włosów brakuje mi. :mrgreen::lol::D tak teraz chłopak wygląda. Eh...

Nie każdy, na przykład w mojej okolicy takich praktycznie nie uświadczysz. Same ogolone łby i dresy.

A tacy jak opisałeś, to giną 100 metrów od domu, w pierwszej bramie.

z dwoja złego to wole chyba lizusów, chociaż subkultura osiedlowa jest mi dobrze znana, sam byłem kiedyś łysym łbem i chadzałem z bandą złego po mieście. Dlatego wiem jakie trzeba mieć podejście do tych ludzi, poprostu łypie na nich złym okiem :mrgreen:

mirunia, to był tylko jednorazowy wyskok, nie ważyłbym sie zabierać ci chleba ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko Forumowicze :smile:

U mnie, to nikogo nie widać prawie :D ale dzielnica obok, to wojna :D Tam wolę łysych dresów ( byłem Łysy, ale nie dres ) :mrgreen: Nie wrzucać wszystkich dresów do jednego worka. Tacy co zaczepki szukają, to mnie sami wkurzają a już nie wspomnę jak startuje do kobiety wtedy łapy uciąć :twisted: Skinheadów coś i tak mało widać :( ale powoli się odradza :D W sumie w każdej subkulturze spotkasz honorowych i tych bez honoru :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cyklopka ;):lol: pozamiatane :P Kiedyś, ale bardzo rzadko ktoś mi gadał: chcesz w ryja ? :mrgreen: różnie odpowiadałem :D nie wiem, może tak badam czy ktoś jest do mnie przyjacielsko nastawiony, albo co ? :mrgreen::lol::D

Monster6 właśnie bardzo mało kto odwzajemnia moje patrzenie czy tam gapienie w oczy centralnie :twisted::mrgreen::lol::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co innego subkultura dresiarzy (tacy jak na przykład ci z którymi mój brat bujał się po Wołominie, Warszawie czy Radzyniu Podlaskim) a co innego te naćpane mefedronem zbóje w Siedlcach, co w każdej bramie stoją z kosą.

Żeby chociaż jakaś alternatywa dla nich tutaj istniała, ale nie. Nikogo innego tutaj nie ma. Albo jesteś z nimi, albo sam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi