Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!

Mała przerwa na dobrą kawę, to zaglądam.

Nadal roztop, paskudnie na zewnątrz i trzeba nieźle uważać, żeby nie fiknąć.

Wstałam choraaaaa.... :why: Tak się wykluwało tydzień, wykluwało i sryt - jest regularne przeziębienie. :bezradny: Chciałam wrócić do łóżka, bo nie mogłam mówić, stać, myśleć... Ale wyciągnęłam tajną broń - rozpuszczalne paskudztwo na przeziębienie, łyknęłam i udaję, że jest ok.

Działamy. Rozpiździel w domu, że ło matko. Mam gości o czwartej, trudno, będą slalomem się poruszać między wystawionymi meblami, kartonami, worami. :bezradny:

Jeśli chodzi o sny o charakterze sensacyjnym, to czasami śnią mi się takowe i jestem tam takim James'em Bondem w spódnicy. 8)

Miłego piąteczku życzę!

Purpurowy, O której zawita gość honorowy? :105:

neon, Już się martwię o Twoją partnerkę, jak to dziewczę przeżyje takie rozpoczęcie każdego dnia? Leży sobie cała zaspana, a Neon skoro świt już siedzi w necie w poszukiwaniu nowego żarciku, co by jak tylko oko otworzy, ją nim uraczyć... :D

Hej Chłopaki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, dzieńDooobereK papa.gif

BratKat, oj to impreza musiała byc odltowa jak widziałeś już latające samoloty wokół twojej głowy ; -D

kosmostrada, dzień dobry, smacznej kawki życzę ;) i trzymam kciuski za szusowanie po slalomach, troche jeździłem na desce i wiem ze trzeba gibać dupką żwawo żeby sie nie wygibać :D a partnerka mam nadziej ze wytrzyma ze mna ;)

ja miałem taką głębszą depresje to sobie kupiłem gitare akustyczna takamine, ale niestety miałem wtedy słomiany zapał do wszystkiego i sprzedałem ja po 2 miesiącach :time:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór przy piąteczku! :papa:

Zabawię się w nieboszczyka i wrzucę linka:

http://www.o2.pl/hot/jedz-je-a-poczujesz-sie-lepiej-6-waznych-produktow-6082198586795137g/1

Brzydko u mnie cały dzień, ponuro i w ogóle bee. Odpoczywam teraz i nabieram sił, może jutro przy sobocie uda mi się ogarnąć chałupę.

Nie mam weny do niczego... stagnacja na maksa. :bezradny:

kosmostrada, zdrowiej Kosmo, nie czas teraz na chorowanie. Trza utłuc tę zarazę!

tosia_j, :papa: hej!

Cześć Chłopaki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam serdecznie :D

Zrobiłam sobie małą przerwę na herbatę. Ciasta - 3 - upieczone i ciasteczka owsiane :yeah:

neon, słuchałam i jednym okiem oglądałam. Zaskoczyło mnie jedno, że Tramp ma 70 lat...

Reszta to nie moja bajka. Ja kibicowałam Obamie, choć tak naprawdę to mnie nie dotyczy. Nie jestem w ogóle USfan...

Gdyby faktycznie było tak, jak wygłosił w swoim przemówieniu, czyli, że teraz kraj przechodzi w ręce ludzi :mrgreen: , ograniczyłby do minimum koszty tego przedstawienia, wspierając np. sierocińce.

mirunia, byle do wiosny...na pewno odzyskasz energię i chęci!! Najważniejsze, to nie zmuszać się do niczego, z czego zrezygnować można :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heloł wieczorne!

Na przyjście gości akurat zeszło mi przyćpanie antyprzeziębieniowcem i zaliczyłam zgon. Ale kolejna dawka i jakoś dałam radę.

Nawet wybrałam się z moją siostrą na wieczór do bardzo dalekiej biblioteki po książkę, którą sobie upatrzyłam, przy okazji wypożyczyłam dwie Millerowej, których nie czytałam ( jakoś babka dobrze na mnie działa, o czym Wam już wielokrotnie pisałam).

Wyrobiłam sobie kartę biblioteczną metropolitarną i mogę szaleć w bibliotekach w całym Trójmieście. :yeah: Wielka przyjemność dzisiejszego dnia! Nie wiem co prawda, jak będę do nich jeździć, ale może jest to niezły pretekst do ćwiczeń antyagorafobicznych.

A jeśli chodzi o Trumpa - nie ufam mu, nie podoba mi się i sorry, uważam go za buraka. :P

mirunia, Wszystko jest w moim menu. Z tego wynika, że gdyby nie było, to w ogóle byłoby ze mną źle. :smile:

Staram się utłuc paskudę, ale nie jest dobrze, najgorsze, że okrutnie osłabia.

Kochana moja, myślę, że jak mówi Misty byle do wiosny... :bezradny: Ale z drugiej strony akceptując ten czas zwolnionych obrotów, jednak spróbowałabym wykrzesać z siebie ciut jakiś chęci, po to by się nie zastać... Niech to będzie jakieś malutkie wyjście, mała atrakcja, która ubarwi cały pozostały dzień.

misty-eyed, o rany, co to za cukierniczy festiwal? :D Jakie ciasta wreszcie upiekłaś?

tosia_j, Żem się dopytywała wczoraj o Twoje zdrówko, to dopiero Misty odpowiedziałaś... Czuję się ignorowana... :why: Zartuję! :D Najważniejsze, że lepiej się czujesz i cierpliwie teraz czekamy na wynik USG.

Tella, Co nowego? Czy coś z milionerem się wyklarowało?

Purpurowy, Ten cudny nastrój to po spotkaniu z Panem Od Gitary? :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi