Skocz do zawartości
Nerwica.com
Ten temat

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

JERZY62, jak sie ma w zyciu cel i marzenia to i ze 400 jest malo.A jak Ty dnie spedzasz na byle czym to nie dziwie sie ze Ci sie dluzy.

mirunia, Kochana tez mam juz humor popsuty. Bylam w rossku po troche chemii , snieg proszy znow.

Siostra zadzwonila , ma wpasc na herbate .

tosia_j, Hey Tosiu :********** no kazdy umrze kiedy umrze ale nie znaczy to ze mamy jak cieleta isc ku temu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

platek rozy, wspólczuję.

Niedawno zmarła też moja bliska Znajoma, rozumiem, co czujesz.

mirunia, platek rozy, chyba jednak nie zrozumiałyście intencji Jerzego. Każdy wyraża swoje myśli jak potrafi i ma do tego prawo. Niepotrzebnie denerwujecie się...

platek rozy, rozumiem Twoje obawy, bo sama przeżyłam wszystko co jest związane z leczeniem nowotworu złośliwego, od bardzo uciążliwych, nieprzyjemnych badań, po chemio-i radioterapię.

Sądzę, że jeśli wyniki badań będziesz miała bardzo złe, natychmiast przyjmą Cię w celu usunięcia zmian. Może powinnaś zmienić lekarza, klinikę? Przynajmniej udać się gdzieś indziej na konsultację...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie wieczornie!

Z naszą Plateczkową rozmawiałam przez telefon, dzielna dziewczyna z niej jest.

U doktora wygadałam się, bite 45 minut. Mam zrobić EEG, mam iść na terapię pozn.- behawioralną, odmówiłam wzięcia stabilizatora. To tak pokrótce.

Monsz podwiózł, bo bym chyba nie dojechała samochodem, wróciłam autobusem z małym przystankiem w celu rozpieszczenia - nabyłam na promo fajny krem do rąk i kazałam sobie zrobić odlewkę wypatrzonych perfum.

Teraz herbatka, bo zmokłam, plus się zrobił i jak zaczęło prószyć, tak skończyło się na chlapie.

Poczytałam Was, ale jakoś teraz nie mam siły się do niczego odnosić, więc pozwolicie, że umknę ku kąpieli...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Męczy mnie mocny lęk. Nie wiem dlaczego. Cały dzień było ok, dopiero jak zamieszczałem ogłoszenie o wynajmie pokoju, którego nie mogę wynająć pojawił się silny lęk, później poszedłem na spacer z Karolem, to na chwile mi przeszło, ale później Karol powiedział że przemakają mu buty i nie będzie chodził na spacery. Wystraszyłem się bo jak on nie będzie chodził na spacery to co ja będę robił wieczorami. Jak te nasze spacery to rytuał. Później mu mówiłem, żeby sobie kupił nowe buty a on na to, ze nie ma kasy. A wiem, że ma bo oszczędza. No to mu powiedziałem, że wiem że ma oszczędności a on na to że musi oszczędzać na żywność jak wyjdzie na wiosnę. Kurde a buty na zimę nie są ważne? Nie no jak się wkurzę to się zapisze na angielski/kurs tańca/jogę bo już mam dość tego że spotkania są zależne od pogody. Latem jak jest więcej niż 28 to za gorąco, zimą jak jest poniżej -2 to za zimno, pada leka mżawka to już nie bo leje. Teraz znowu nie bo buty. Nie no kur... ręce opadają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, tak. Tylko to zdjęcie sprzed ponad roku, jak jeszcze miałem dodatkowe kilogramy po lekach. Leki odstawiłem, kilogramy poszły się...no.

Teraz próbuję do tej optymalnej wagi wrócić (90 kg), ale z moim marnym apetytem to ciężko. Zwłaszcza jak się opuszcza śniadania :bezradny: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Płateczkowa, nie wiem, co ci mądrego napisać, ale myślę o Tobie :(

Zapisałam się do fanklubu, o którym wspominałam wcześniej. Jest tam sporo osób starszych ode mnie, tak że bardzo mnie to cieszy, będzie fajna zabawa dla dorosłych miłośników fantastyki :105:

Umyłam główkę, jutro postaram się dotrzeć do fotografa i na lunch. Tak więc krok po kroku biorę się za siebie.

wieslawpas napisał(a):
Nie no jak się wkurzę to się zapisze na angielski/kurs tańca/jogę bo już mam dość tego że spotkania są zależne od pogody.

Bardzo dobry pomysł!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
Zapisałam się do fanklubu, o którym wspominałam wcześniej. Jest tam sporo osób starszych ode mnie, tak że bardzo mnie to cieszy, będzie fajna zabawa dla dorosłych miłośników fantastyki :105:

Fajne jest to, że w dzisiejszych czasach ktoś taki jak "dorośli miłośnicy fantastyki" w ogóle występuje w przyrodzie :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi