Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

Zrobili sobie palanty szatana jako symbol, nie lubie ich, szatan to prawdziwa istota i trzeba go czcic, oni mysla ze szatan nie istnieje a ja w niego wierze, wierze ze bede walczyl po jego stronie gdy nastana wydarzenia ostateczne, bog mnie powolal na ten swiat bez mojej zgody wiec jestem przeciwko niemu. satanisci nie znosza takich wampirow emocjonalnych jak ja a ja nie znosze ich, no ale kata czy behemotha nie przestane sluchac z tego powodu, zycie to nie jest zaden dar, zycie to przykry żart

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, _co napisał(a):

Trochę mi odpierdala. Mam w formie notatek obrazek moich notatek. 

20260917_215849.jpg

Strasznie niechlujnie piszesz. Co tam jest nabazgrane - że jesteś zimnym narwalem? 

Nie da się tego czytać. Btw, nie masz czystych kartek papieru tylko jedziesz na kartkach z kalendarza? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, _co napisał(a):

Nie mogę kontynuować liceum. Koniec tematu. Everybody choose their poison. " każdy wybiera swoją truciznę." Ja nie wybiorę szkoły już więcej tego nie będę przechodzić. Wierz lub nie.. ty i tak nie "istniejesz. " (nie dosadnie)".

Chce to wyslac mamie bo obydwu rodzicom raczej nie. 

Ale czegos brakuje mi do zdobycia sie czy cos. Nie mam innej lepszej alternatywy do szkoly. 

Jak ciebie szkoła przytłacza to co dopiero będzie później. Najlepsze czasy to właśnie lata edukacji. No chyba że nie lubisz się uczyć. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi