Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

a denerwuje mnie ze matka mi gada ze jej nei szkoda tamtego co umarl bo byl leniem i nalogowcem i ze niedobry cos tam byl dla zony czy cos, ze jego zoan dobra a on nie a ja doskonale wiem co to sa uzaleznienia bo sam jestem uzalezniony i sam tez jestem leniem wiec mi go tam szkoda jak kazdego zreszta, mi szkoda nawet tych pijaczkow co poumierali tam u nas, tyle osob sie przekrecilo przez chlanie u mnie na wsi... no dobra w sumie z 5 jak tak teraz licze xd, ale w okolicznych miejscowosciach tez troche, dobrze ze ja sie uwolnilem od tego nalogu i siegam tylko sporadycznie i sie nie upijam raczej, wszsytko dla ludzi moze nawet i te fajki, tak jak ta baba co najdlzuej zyla to palila podobna 2 tam na dzien i raka jakos nie dostala, fajnie by bylo nei byc uzaleznionym od tych fajek zeby nie ciagnelo tak a popalac se w malych ilosciach np

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, mała_mi123 napisał(a):

?

no co tu moge dodac wiecej, zupelnie inny charakter niz moj i inne wartosci, takeigo czlowieka miec w rodzinie to skarb a ja tego nei docenialem... nei chce dokladnie mowic kim jest ta osoba 😜 ale coniektorzy by sie pewnie zdziwili xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 minut temu, Ladyboy napisał(a):

no co tu moge dodac wiecej, zupelnie inny charakter niz moj i inne wartosci, takeigo czlowieka miec w rodzinie to skarb a ja tego nei docenialem... nei chce dokladnie mowic kim jest ta osoba 😜 ale coniektorzy by sie pewnie zdziwili xd

Kto się ma zdziwić jak nikt cię tu nie zna. Niech zgodne. Antka kobity szwagra brat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi