Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

Jutro ide do psychiatry. Ponownie. Trzymajcie kciuki, bo potrzeba mi szczęścia c: I motywacji, żebym nie uciekła sprzed gabinetu... i żebym w ogóle tam weszła... No, mniejsza większość, może to będzię akurat początek zmian c: Jakichkolwiek- wszystko lepsze niż to co mam teraz :c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stres mnie złapał bo pierwszy raz idę biegać sama gdzie jest ciemno jak w d... i siedzą jakieś róże typy. W tym czasami moi dawni znajomi a wolałabym żeby nie oglądali jak biegam :/

No i kurde wiedziałam, że ktoś tam będzie siedział! I tylko 4 km dzisiaj, nie dałam rady więcej :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie żebym się czepiał ale 4 km to mało? Ja to bym nie mógł z 200m :D, a po ciemku to spoko. Ja jakoś moge całą noc łazić po mieście oby mieć dobrą muzyczkę.

Dla mnie akurat spokojnym tempem ale wole krótkie dystanse. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, no jakoś szczególnie się nie bałam. Zanim wyszłam trochę się stresowałam, ale jak zaczęłam biegać i widziałam, że ci kolesie są bardziej zajęci "nabijaniem lagi" niż obserwowaniem jak biegam to luzik :)

-- 01 cze 2014, 22:03 --

Davin, przedwczoraj było 5,89 km w 50 min. A dzisiaj mi jakoś nogi odmówiły posłuszeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tu mnie i mojego pierrdolenia jeszcze dzis nie było. miesiąc minął i jeden dzień od ostatniego. muszę znów. bo oszaleje.potrzebna osoba.potrzebna jednosekundowa śmierć. nie dość że pierrdolone rolling stones w nerkach to jeszcze ta zachłanność cholerny nałóg trans emocjonowania się

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi