Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

ja to przed nauka lubilem miec w pokoju porzadek zawsze i rozne pomniejsze sprawy pozalatwiac, oczyscic umysl i sie zrelaksowac.

dzisiaj przed komputerem jak taki nerd, ale jutro biore sie za zycie, potrzeba mi wiecej organizacji, normalnego trybu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pokonałam siebie, ważny dzień. Pierwszy raz, od 2 lat, byłam z Mężem w centrum handlowym/zmiana okularów/. Obawiałam się, że zrezygnuję, już na przystanku autobusowym, miałam zamiar uciec, wrócić do domu. Uspokoiłam się, pooddychałam i "wyprawa" zakończyła się pomyślnie :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pokonałam siebie, ważny dzień. Pierwszy raz, od 2 lat, byłam z Mężem w centrum handlowym/zmiana okularów/. Obawiałam się, że zrezygnuję, już na przystanku autobusowym, miałam zamiar uciec, wrócić do domu. Uspokoiłam się, pooddychałam i "wyprawa" zakończyła się pomyślnie :yeah:

Brawo dla Ciebie i słowa uznania za determinację męża. Coś jest w tym magicznego , że każde centrum handlowe działa na kobiety ? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poszłam do lekarza z powodu grypy, dostałam L4, ale i tak potem poszłam do pracy, bo nie mogłam nagle odwołać zajęć, a potem jeszcze miałam konsultacje, nie mogłam nie przyjść, jak się już wcześniej umówiłam na zaliczenie kolokwium. Jakoś przecierpiałam ten dzień, w gorączce, ale jednak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Giada, dlaczego szpital??

jasaw, mnie rowniez ataki paniki dopadaja w sklepach.Sama staram sie nie chodzic po nich tylko z mezem.Wtedy lapie go mocno za reke i lek mija:))Tobie rowniez sie udalo:)

Dzis tez wypilam szklanke piwka.Nogi mnie rwa od 3 dni,a nie moge sie wyspac.Pojutrze do pracy.Dzis biore Imovane po raz pierwszy.Ciekawe co bedzie.

Obejrzalam Sale Samobojcow :-| Troche mnie zdolowal ten film,a maz twierdzi,ze za bardzo biore to do siebie.Gdyby tylko wiedzial co takie osoby przezywaja...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sniezka, ja mam w ogóle problemy-lęki z wychodzeniem z domu, nie tylko do sklepu. Od 2 lat, dopiero w ostatnią środę, realizując zadanie mojej p. Psycholog, sama wróciłam do domu. Także tego typu wyzwania są dla mnie wielkim przeżyciem...

omeeena, właśnie, niby nic, a człowiek jest szczęśliwy....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi