Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mój dzisiejszy dzień

daablenart

Rekomendowane odpowiedzi

Sympatycznie. Na studiach spóźniłam się na ćwiczenia całe 20 minut, ale dałam radę zapukać i wejść. Żadne baty na głowę mi za to nie spadły :). Podobały mi się dzisiejsze zajęcia, chociaż przed nimi trzęsłam się najbardziej (nie było przed czym). Powoli się wkręcam w tematykę, co jest naprawdę dobrą oznaką przy mojej generalnej apatii i lęku przed nauką.

Z gorszych rzeczy to - mysza moja jest chora i muszę przy niej siedzieć, bo jej stan jest dosyć poważny... trzymajcie za malucha kciuki, naprawdę jest kochany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przez cały dzień w pracy bolał mnie brzuch (żołądek, jakaś niestrawność), po powrocie do domu przestał... Dawno nie miałam takiej kiepskiej soboty. Naprawiam ten dzień słuchając Genesis (yay, naprawdę lubię :105: )

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ochotę coś sobie zrobić. Wczoraj umarł mi myszak. Miał wzdęcie od paru dni, leczyłam go, ale nic nie dawało. Nic to, że mam wyrzuty, że go nie uśpiłam. Chciałam mu zrobić sekcję. Ale wszędzie albo nie robią w ogóle, albo liczą sobie 60-100 zł. Nie mam tyle kasy i nikt mi tyle nie pożyczy (zresztą z czego miałabym oddać). Zresztą i tak muszę z innym myszem iść do weta. Obiecałam sobie, że kiedyś się dorobię i będę miała tyle pieniędzy, że takich problemów mieć nie będę. Ale szkoda. Bo zależało mi na tej sekcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie średniawka... Dzień jako tako zleciał, noc - masakra :-| Odstawienie prochów + Samotność nie są dobrą kombinacją...

-- 15 paź 2013, 03:47 --

Sieczka w mojej głowie :-| jest 3:40 a mnie skończyły się pomysły z cyklu: Co z sobą począć? Nie jest dobrze :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miro, tylko żeby nie być samotnym, też trzeba coś w tym kierunku chociaż starać się robić ;). Niekoniecznie musi się udawać, ale nie podejmując walki nigdy nie pójdziesz do przodu.

U mnie zapowiada się świetny dzień. Mam wolny, bo odpuściłam sobie jeden wykład, więc zasiadam do ostrej nauki na jutro pomieszanej z odrabianiem serialowych zaległości (brzmi jak oksymoron, hoho. Ale nim nie będzie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi