Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co Wam dziś sprawiło radość?

Konrad!

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, mienta napisał(a):

@acherontia styx dzięki

@Mic43 generalnie mąż jest w IT (głównie gamedev i apki mobilne), ale przez kryzys musiał się trochę przepoczwarzyć i będzie uczył w szkole informatyki. Fajnie, bo zawsze chciał być nauczycielem, nawet kiedyś pracował jakiś czas w tym zawodzie. A dzieciaki teraz lubią uczyć się robotyki i programowania.

Uuuu, to będzie pracował na Karcie Nauczyciela :D wolne wakacje i w ogóle pełnopłatne, ale brak możliwości wzięcia urlopu w trakcie roku szkolnego. Coś za coś, ale uważam, że to i tak niezłe warunki biorąc pod uwagę, że ma więcej wolnego niż przeciętny Kowalski urlopu ;) sama pracuję na podobnych zasadach, z tym, ze ja nie jestem na Karcie Nauczyciela i to jest całkiem fajny system :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie posiadam takich rzecy, więc boję się tylko wpaść pod auto, bo jeszcze kogoś bym skrzywdził. Na co dzień takie akcje są nie w moim stylu. Dobrze się skończyło, tylko zadrapane i krwawiące ucho. Ale chyba jestem głupi, bo sprawio mi to radość. 🙃

Edytowane przez Fobic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, acherontia styx napisał(a):

Uuuu, to będzie pracował na Karcie Nauczyciela :D wolne wakacje i w ogóle pełnopłatne, ale brak możliwości wzięcia urlopu w trakcie roku szkolnego. Coś za coś, ale uważam, że to i tak niezłe warunki biorąc pod uwagę, że ma więcej wolnego niż przeciętny Kowalski urlopu ;) sama pracuję na podobnych zasadach, z tym, ze ja nie jestem na Karcie Nauczyciela i to jest całkiem fajny system :D 

Wiesz co, on będzie w prywatnej szkole, więc nie wiem, czy tam Karta Nauczyciela obowiązuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi