Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

*Wiola*

Rekomendowane odpowiedzi

Abbey, ależ nie trzeba od razu obrażać,tylko wykazać swoje zdanie nawet jeśli jest przeciwne co do zdania innych.Bo po pierwsze masz do niego prawo,nawet jeśli jest mylne,czy głupie,co w Twoim przypadku mało prawdopodobne bo inteligentny z Ciebie ludź(sorry for paskudne wazeliniarstwo,ale ma ono inny cel niż wchodzenie do d*upy.),bardziej niż niejeden "dorosły".Można mieć wielki zasób wiedzy czy słownictwa,za to gówniany intelekt.A co do ludzi myślących lajk dys:

'masz tyle i tyle lat, więc pewnie siedzisz po nocach i słuchasz Biebera albo robisz słit focie w toalecie'.

No coż,to świadczy tylko o nich.Stereotypowe myślenie(zazwyczaj) domeną osób:wszystko wiem (naj)lepiej,wszystkim muszę jakąś łat przyczepić.Takie osoby prędzej czy później przejadą się na swoim wszystko-wiedzeniu.A nawet jak się pomylisz czy nie masz racji-nie przejmuj się!to nie koniec świata.Fakt przyznawanie się do błędu cięzka sprawa,ale do wyrobienia.Ja dałam rady to Ty też!:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wniosek taki, że dziedziną tą interesują się głównie małolaty, które nie potrafią inaczej niż: "masz inne zdanie, jesteś 'gupia'". Większość kiedyś z tego wyrośnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mają nawet dwa-trzy razy więcej lat ode mnie, stąd moja irytacja.
Nie przejmuj się, to gówniarze. :pirate:
zachowuję się antypolsko i szczeniacko
To jest argument jak ktoś nie ma argumentów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siddhi, na jakiejkolwiek stronie poświęconej pewnej dziedzinie... Po prostu nie kibicuję jak trzeba :pirate:

bo kibicowanie jakiemuś Niemcowi w Polsce jest traktowane jako grzech i zdrada kraju. U mnie w domu z racji że ojciec jest pół Niemcem zawsze się Niemcom kibicowało w drugiej kolejności za Polakami ale tez w szkole mi dokuczano za hitlerowskie nazwisko( chociaż ono właściwie nie jest niemieckie a na kaszubach połowa osób ma niemieckie nazwiska) wielu uważało mnie nawet za potomka Hitlera ;) a ja niestety po niemiecku ni w ząb inaczej to bym już dawno tam mieszkał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój ignorujący sprzątanie współlokator. Jak można być takim beznadziejnym przypadkiem. Kartkę takiemu napisałam co i jak ma zrobić to poprzesuwał rzeczy na półkach, żeby wyglądały na 'ruszone' a syf jak był tak jest. AAAAAAAAA ratunku!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@sleepwalker

mam podobnie z licencjatem, promotor, który chce mnie prowadzić i przez którego ja chcę być prowadzona nie został mi przydzielony. Zamiast tego dostałam gościa, którego nie znam, i który nie zna się na temacie mojej pracy. Żenada. Poza tym poodsyłał mnie do doktorantów zajmujących się moją dziedziną i każdy z nich ma inny pomysł na moją pracę. A ja... ja już sama nie wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

że mojej przyjaciółki związek z moim przyjacielem się psuje, mają kryzys... ach te związki na odległość...

i wkurza mnie to, że ona taka zamknięta w sobie, gdybym dopytywała, to nic by mi nie mówiła.

całe szczęście on mi pisze, że coś jest nie tak, to wiem, że coś się dzieje i reaguję...

niech oni się nie kłócą. :(

to dwie ważne osoby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

że mojej przyjaciółki związek z moim przyjacielem się psuje, mają kryzys...
Mam podobną sytuację, tyle że nie na odległość. Nie wiem jak można się kłócić aż o takie błahostki. A, że każda ich próba rozmowy kończy się kolejną kłótnią to często zamiast sobie, wyrzucają żale mi i staję się takim "filtrem" na którym osiadają te ich wszystkie napięcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Że jako matfiz nie rozumiem fizyki, nauczycielka to wielkie dno i zdanie u niej matury z fizyki to niezły wyczyn. :?

-- 08 lis 2012, 14:38 --

Żeby nie wyszło jaka to jestem sfrustrowana, bo nic mi nie idzie i tylko takie mam problemy - sytuacja w moim domu chyba jest znana, czekam tylko aż rodzice wrócą i zaczną mnie linczować.

Ciekawe ile jeszcze wytrzymam :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi