Skocz do zawartości
Nerwica.com

Wkurza mnie:

*Wiola*

Rekomendowane odpowiedzi

ja do matury uczyłam się jak szalona (nie można powiedzieć, że zakuwałam - uczyłam się po prostu)

zdawałam ją w najgłębszym stadium anoreksji

wszystko było zdane perfekcyjnie, a pamiętam ten czas jako największy koszmar swojego życia - i jak przez mgłę. Oby nikt nigdy nie musiał przechodzić tak trudnego czasu w takim stanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w związku z przeprowadzką nie miałam dostępu do swojej poczty ze starego adresu, dopiero teraz dostałam i co się okazało biblioteka mi naliczyła grube pieniądze za nie oddane przeze mnie książki... mam nadzieję, że idzie się dogadać i np. jak dam kilka swoich książek + zwrócę tamte to się odczepią... idę w poniedziałek. kurde szkoda tylko, ze poczta jest z lutego, a mamy prawie maj! no ale co ja poradzę, że się przeprowadziłam... a jak się przeprowadziłam to normalne, ze zapomniałam o książkach. obym trafiła na wyrozumiałych ludzi. książki już znalazłam, mam też kilka swoich przygotowanych, by im dać w ramach przeprosin... oby było ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niektóre utwory naprawdę ciężko jest zrozumieć. Moja opinia jest taka, że np. Mickiewicz wspomagał się jakimiś używkami bo tego człowieka to ja w ogóle nie rozumiem. Ale takie lektury jak: "Zbrodnia i kara", "Lalka", "Granica" są świetne i nie trzeba wiele rozumieć. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to, że mój facet zużył mi krem do stóp :evil: chciałam posmarować a tu pustki :evil::evil:

ooo,

heh, z mojego doświadczenia raczej na siłę musiałam kremować łapki jak już skóra mu złaziła, bo 'on tego nie potrzebuje'

także wiesz, masz pewien plus tej sytuacji;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi