Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pytanie do Admina/Moderacji

Astro

Rekomendowane odpowiedzi

AlexDeLarge, cham nad chamy i tyle ... a od Darka sie odpierdol bo go nie znasz na tyle, żeby sie wypowiadać...

Powinni Ci założyć bana tu na forum i na czacie tak samo.... bezdyskusyjnie

-- 30 kwi 2011, 21:11 --

Amon_Rah, wybacz, musiałam dodac swoje 3 grosze.

"Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą."

"Panować nad sobą to największa władza" - Seneka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zbanowali.

szopik ma przecież zawsze informacje z pierwszej ręki :mrgreen: (czyt. pokrzywdzonego - od dawna bawią się tu wzajemnie w adwokaqtowanie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Został zbanowany za pisanie idiotycznych postów, multikonto, obrażanie użytkowników ...... coś jeszcze?

I obiecuję, że za każdym razem będzie banowany. Skoro jest tak fantastyczny radzę podążyć za nim, założyć sobie własne forum - wszyscy będą szczęśliwi 8)

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh, mi to przypomina pralkę - z płynem do płukania, żeby się ładnie układały brudy życiowe osób, które w realu sobie nie radzą :twisted: taka tam inrospekcja użytkownika, który został wyprany, wygotowany, wymaglowany i to nawet bez płynu do płukania :!::!::!::!::mrgreen:

Anioły są wśród Nas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak bym mógł coś w tej sprawie zasugerować to powinno być wg zasług no a Ka_Po, udziela sie aktywnie i stara sie pomagać. Jakbym mógł sie wstawić i poprosić SZ.P Adminów to ......zdjąc jej osta Waści Panowie !! :mrgreen::mrgreen:

Ja tu jeszcze wrócę ;))))))))))))))))))))))))))))))))

K.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja mam problem. Jak klikam w jakis temat to otwiera mi się on w wielkim powiększeniu. Nic nie zmieniałam. Shad, móglbyś sprawdzić co to?

-- 08 maja 2011, 22:49 --

ps. to był mój 2000 post :D:D:D

Włączam tryb ninja jak jestem sam w domu i sprawdzam wszystkie pokoje czy przypadkiem gdzieś nie czeka na mnie seryjny morderca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O godz. 13.50 dzisiaj dodałem wpis do wątku "[Wrocław] Lękowcy z Wrocławia - łączmy się!!!"

l-kowcy-z-wroc-awia-czmy-si-t1135-700.html#p542729

Dlaczego nie widać tego wpisu na stronie "Aktywne wątki" search.php?search_id=active_topics

a widać starsze wpisy ??

Moja NN >>> post230132.html#p230132

Co było, to było

Co może być - jest

A będzie to, co będzie... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Milutki, pojawia się w "nowe posty" normalnie:

search.php?search_id=newposts

Zawsze trzeba działać. Źle czy dobrze, okaże się później. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie nie wiem. Trzeba czekać na odpowiedź admina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paranoja, musi to mieć związek z ustawieniami Twojej przeglądarki. Możliwe, że przypadkowo jakoś sprofilowałaś stronę forum i dlatego pokazuje inną wielkość. Spróbuj użyć kombinacji klawiszy:

CTRL + 0 (zero)

w chwili gdy pojawi się wielka strona.

Milutki, subforum miasta standardowo wyłączyłem z opcji aktywnych wątków ze względu na to, że część ludzi obserwuje jedynie poszczególne tematy z tego działu. Jednak w formie testów wprowadziłem przed chwilą pokazywanie aktywnych tematów z miast.

🗨️ Dołącz do naszej grupy na czacie:

💬 Discord

neptron.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

shadow, dzięki za odpowiedź i tę poprawkę.

Milutki, subforum miasta standardowo wyłączyłem z opcji aktywnych wątków ze względu na to, że część ludzi obserwuje jedynie poszczególne tematy z tego działu. Jednak w formie testów wprowadziłem przed chwilą pokazywanie aktywnych tematów z miast.

Co do obserwowania wątków, to chodzi Ci o to, co jest w "Panelu użytkownika" ?

Więc tam właśnie można obserwować wybrane Działy lub Wątki,

a strona "Aktywne wątki" powinna pokazywać wszystko - żeby mieć podgląd całego forum.

Co było, to było

Co może być - jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Milutki, zamiast tego można użyć opcji NOWE POSTY - i masz dokładnie to samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Milutki, zamiast tego można użyć opcji NOWE POSTY - i masz dokładnie to samo.

No może nie do końca...

W "Aktywne wątki" mamy bardzo długą listę, a w "Nowe posty" tylko jakieś 35 wpisów (moim zdaniem za mało, jak dla całego forum).

A tak jak teraz to "Aktywne wątki" mi się podoba :D

Co było, to było

Co może być - jest

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w"Nowe posty" tylko jakieś 35 wpisów

No nie...... to zależy ile jest nowych wpisów...masz tam wszytskie posty jakie się pojawiły od czasu twojej ostatniej wizyty na forum ....ale ok, każdy ma swoje przyzwyczajenia. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi