Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pytanie do Admina/Moderacji

Astro

Rekomendowane odpowiedzi

Ufff To dobrze, ze nie zalozylam watku o swoich problemach ..bo jednak chcialabym zeby przeczytali go tylko forumowicze z ktorymi sie zzylam a nie caly wirtualny swiat

Tylko ,że po rejestracji i tak każdy mógłby go przeczytać...

О белые розы ,что с ними сделал снег и морозы ... Don't worry ,be happy ...Всё будет хорошо ...it's a beautiful life .......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosunia91, a co nie styka? Wrzucasz fotke na serwer, kopiujesz link do foty , potem zaznaczasz i wklejasz link w srodek

Nie musze byc najlepsza ze wszystkich. Wystarczy, że będę trochę lepszą sobą, niż byłam wczoraj.

Kazdy współczuje słabym.. na zazdrość trzeba zapracować ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie, czy nie można jakoś zaznaczyć, że w wątku jest kolejny post tego samego autora? Ja piszę na swoim wątku ,,Dorosłe Dzieci Schizofremików,, i od jakiegoś czasu sama ze sobą.Nikt nie odpowiada na moje posty, bo nie widać że są nowe dodane. Data dodania ostatniego jest też stara, i wątek spada na coraz dalsze strony

http://www.nerwica.com/post918275.html#p918275 TO WŁAŚNIE JEST MOJA HISTORIA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam pytanie takie raczej do Moderacji ;)

Bardzo lubię wątek "Czego aktualnie słuchasz?" (czy jakoś tak), znalazłam dzięki niemu sporo fajnych utworów, niestety ani mój komputer ani internet nie wyrabia całej strony pełnej okienek youtube'a...

Czy byłoby powielaniem tematu założenie podobnego wątku, ale raczej z samymi tytułami, ewentualnie z linkami?

Tak, wiem, wiem... Ludzie są leniwi, ale myślę, że nie ja jedna mam zamulający komputer ;)

'Każdy z nas jest łodzią, w której może się z potopem mierzyć,

cało wyjść z burzowej chmury, musi tylko w to uwierzyć"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Behemoth, permanentna inwigilacja albo masz paranoję ;)

"Nie jesteśmy żywi, więc nie możemy umrzeć.Ale nie jesteśmy też martwi.Za długo pożerało mnie pragnienie, którego nie można zaspokoić.Za długo głodowałem, czekając na śmierć i nie umierając.Niczego nie czuję.Wiatru na mej twarzy, ani rozpryskującej się bryzy, ani ciepła kobiecego ciała."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi