Skocz do zawartości
Nerwica.com

Test 16 Osobowości (16Personalities / MBTI):

Kama_9393

Rekomendowane odpowiedzi

Zachęcam do zrobienia darmowego testu 16 osobowości, jestem ciekawa co wam wyjdzie:) mi wyszło (i zgadzam się w 100%), że jestem 

90% Introwertyczna,

63% Intuicyjna,

82% Uczuciowa,

86% Czujna 

65% Planująca

oraz: 

"Jako INFJ (Rzecznik) w wyjątkowy sposób łączysz w sobie idealizm i przenikliwą intuicję, co sprawia, że wyróżniasz się we współczesnym świecie. Twoje bogate życie wewnętrzne wypełniają złożone emocje, bujna wyobraźnia oraz głęboka empatia, dzięki którym potrafisz nawiązywać z innymi wyjątkowo głębokie więzi. Kierujesz się niezachwianą wiernością własnym zasadom i silnym pragnieniem, by wywierać pozytywny wpływ na otaczającą Cię rzeczywistość.

Twoja wrodzona umiejętność rozumienia i odczytywania uczuć oraz pobudek innych jest dla Ciebie jednocześnie darem i obciążeniem. Z jednej strony pozwala Ci nawiązywać głębokie, znaczące więzi i zapewniać innym nieocenione wsparcie, z drugiej jednak może prowadzić do poczucia przytłoczenia emocjami i potrzebami osób w Twoim otoczeniu. Nierzadko czujesz się rozdarty między chęcią niesienia pomocy a potrzebą zachowania prywatności i chwili samotności."

Zostawiam link: https://www.16personalities.com/pl/darmowy-test-osobowosci 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi