Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jaką macie samoocenę w skali 1 do 10?

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, KochamElcie napisał(a):

U mnie zależy od dnia i nastroju, bo jak np. sobie pływam w rzece zimnej, i mało kto inny to robi to się czuję jak wygryw i król i wtedy 10/10 :D 

Albo jak sobie 50km na piechotę zrobiłem i chodzę godzinami, to też mało kto tak może, to też super się czuje, tak czadersko, albo jak spędziłem cały dzień za miastem na łonie natury to też super.

A potem wracam do siebie, jestem sam ze swoimi myślami, człowiek się nudzi i nie ma co robić, i myśli o tym, co widział albo wspomnienia wracają, i się wszystko we łbie kotłuje i nagle z 10/10 samoocena spada do 2/10. I co poradzę. 

Jak dzwoniłem na terapię do babki, że coś ze mną nie tak jest i chciałbym iść do pracy, ale nie mogę, to ta na mnie przez telefon mordę wydzierała, że nikt za mnie nie będzie pracował blablabla i się darła, i było po terapii :D 

Gram w jakieś gry i nawet to mi nie wychodzi, bo potem mi się gra nudzi i przestaje grać i człowiek jakby czas tylko zmarnował. Oby przeżyć jakoś ten dzień... ;x Jak sobie gram i słucham muzyki, to się mogę wyłączyć wtedy i jakoś leci, ale inni mnie za to krytykują i że nie pracuję, ii oo upośledzony jestem i w ogóle to spada samoocena i to sporo wtedy.

Chata pustelnika Fifi z dobrym netem w pięknych okolicznościach przyrody, YT i strumyki, możesz sobie być jaki tam chcesz będzie oglądalność, sława i pieniądze... Rzeka, wędrówki i wiewiórki ^^

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz to ja sobie gram w tibię, mam druida prawie 200 level i miliony złota, jak ktoś chce pograć to mogę kupić podstawowe itemy haha :D Piszę sobie z polakami na czacie i jest spoko :D 

Fajny update wprowadzili, nowe zaklęcia i w ogóle, i się fajnie teraz gra! Spadam sobie grać i słuchać Radiohead. Elo!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

19 minut temu, KochamElcie napisał(a):

Teraz to ja sobie gram w tibię, mam druida prawie 200 level i miliony złota, jak ktoś chce pograć to mogę kupić podstawowe itemy haha :D Piszę sobie z polakami na czacie i jest spoko :D 

Fajny update wprowadzili, nowe zaklęcia i w ogóle, i się fajnie teraz gra! Spadam sobie grać i słuchać Radiohead. Elo!

Z Tobą to czysta padaczka 🫠

Every breath corrupts the line

Till there's nothing left

But time

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi