Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Ja miałem ostatnio kryzys i już miałem wracać na srafe, na szczęście udało mi się z tym wygrać i jednak tam nie wrócę ;) . Póki co. Tam sami wariaci siedzą, tylko się kłócą. Zwariować tam idzie.

Czuję się już dużo lepiej odkąd przestałem tam pisać. 

Mam więcej czasu na granie w gierki teraz. Trochę to smutne, że 31 lata, a ja ani żony ani dzieci tylko jakieś głupie gierki, no ale life is brutal. 

Nawet jakbym już miał potomstwo, to gdy dorosną, to będe stary. Nie wyszło mi w tej kwestii zupełnie ;/. 

Ale gierka jest, moja Czelsi i smoki można pozabijać xD.

Ja na razie uciekam, bo udalo mi się wygrać z kryzysem srafe, ale jak znowu będe myślał o powrocie, to niestety wrócę. Mam nadzieje, że nie będzie bana xD.

Sorki, że jestem męczący, dla mnie srafe jest jeszcze bardziej męczące i uciążliwe ;D

Pa xD

Edytowane przez KochamBabkęBożą

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udało mi się w giercę poznać dziewczynę weterankę z Holandii, 20 lata stażu i wszystko maxed xD. 

Dobrze mi robi na psychikę pisanie z Nią, działa kojąco na mnie xD. troche mi się fuksło, że Ją poznałem :). Ciesze się, że poznałem fajną dziewczynę, która nie ma pojęcia o istnieniu srafeteria :D. Łatwiej mi będzie uciec z tego bagna Xd 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A oni nie są gejami?

kurde mnie tez sie zaden nie podoba, nie lubie takich gogusiów i gej radar mi piszczy:p

Najmniej gejowy faktycznie środek 😜

1 minutę temu, seleneles napisał(a):

Wszyscy na jedno kopyto, nie podobają mi się, zbyt wymuskani i generyczni.

No. Jak z nudnego katalogu takie keny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

A oni nie są gejami?

kurde mnie tez sie zaden nie podoba, nie lubie takich gogusiów i gej radar mi piszczy:p

Najmniej gejowy faktycznie środek 😜

No. Jak z nudnego katalogu takie keny.

Racja ale jakby ich moze troche potargac i przebrac w jakies robocze ciuchy ,z widlami i petem w gębie 😅?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Babka boża by pewnie powiedziała ze krytykuje bo nieosiągalni jak ten goguś Cavill jej, ale mnie serio nie kręcą 😛 jeszcze te pozy. 

Teraz, Lucy32 napisał(a):

Racja ale jakby ich moze troche potargac i przebrac w jakies robocze ciuchy ,z widlami i petem w gębie 😅?

No to w innym anturażu może tak, na pewno nie w tych pozach wymuskanych, mnie to odrzuca. Nie lubie tez takich facetow w stylu latino lover taki typ urody.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Elciaa napisał(a):

I tak najlepszy jest Porras. 😍e6a4a0ae-acca-48b5-8e6c-1dad437b2f0f.thumb.jpeg.225e014aca306504000dae6551ea40cd.jpeg

Lepszy od rzepy? 🤭

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

O o o, właśnie. Najlepsze są polskie knury 😊😄😉

🤣

A mnie znowu jak mam wkleić kogos ładnego to przychodzą do głowy kobiety 😜 chyba powinnam sobie zadać pewne pytania 🤣

dobra nie, Gierszala lubie;)  ale nie uwazam go obiektywnie za jakiegos hot po prostu lubie go za całokształt 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, ironella napisał(a):

Ten w środku mi się podoba z twarzy ale jakoś dziwnie marynarka się na nim układa jakby miał szeroka wielka dupe.😄

Ale w sumie tak wyglada ,faktycznie,jakby od pasa w dol się rozszerzał 😅chyba ze ma zle skrojony żakiecik he

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi