Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

Babka boża by pewnie powiedziała ze krytykuje bo nieosiągalni jak ten goguś Cavill jej, ale mnie serio nie kręcą 😛 jeszcze te pozy. 

Teraz, Lucy32 napisał(a):

Racja ale jakby ich moze troche potargac i przebrac w jakies robocze ciuchy ,z widlami i petem w gębie 😅?

No to w innym anturażu może tak, na pewno nie w tych pozach wymuskanych, mnie to odrzuca. Nie lubie tez takich facetow w stylu latino lover taki typ urody.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Elciaa napisał(a):

I tak najlepszy jest Porras. 😍e6a4a0ae-acca-48b5-8e6c-1dad437b2f0f.thumb.jpeg.225e014aca306504000dae6551ea40cd.jpeg

Lepszy od rzepy? 🤭

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał(a):

O o o, właśnie. Najlepsze są polskie knury 😊😄😉

🤣

A mnie znowu jak mam wkleić kogos ładnego to przychodzą do głowy kobiety 😜 chyba powinnam sobie zadać pewne pytania 🤣

dobra nie, Gierszala lubie;)  ale nie uwazam go obiektywnie za jakiegos hot po prostu lubie go za całokształt 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, ironella napisał(a):

Ten w środku mi się podoba z twarzy ale jakoś dziwnie marynarka się na nim układa jakby miał szeroka wielka dupe.😄

Ale w sumie tak wyglada ,faktycznie,jakby od pasa w dol się rozszerzał 😅chyba ze ma zle skrojony żakiecik he

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żurawski w sumie tez jest hotówa. Ale gdyby go ubrac w taki garniaczek z kuprem i tez kazać mu sie wypinać jak modelka z Dubaju to pewno tez byłoby ble. 

Teraz, Elciaa napisał(a):

Proszę z nie rozdziawionymi. 9671d58a-16c0-4674-ac7f-f2aed48ccc94.thumb.jpeg.b04debac29b62eb5aeb6e9bf26c46588.jpeg

Fryzura na sailor moon;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

13 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

O nieee wielka dupa u faceta to najgorzej:p

Damska

10 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Ale w sumie tak wyglada ,faktycznie,jakby od pasa w dol się rozszerzał 😅chyba ze ma zle skrojony żakiecik he

Ma na zdjęciu podniesioną rękę, może się reszta rozchodzi przez ciągnięcie rękawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i te usteczka. Rozumiem ze pewnie naturalnie ale robią taki strasznie damski vibe. Jest ładny ale ładny sposobem jak 15latek który uswiadomil sobie swoja atrakcyjność i wyrywa w koledżu i każda laska sie nim jara w tym okresie. Nadaje sie jak najbardziej na modela/aktora ale dla mnie jest totalnie niemęski z wygladu.

ladny na taki banalny oczywisty sposób jest ze wiadomo ze w koledżu będą piszczeć.

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi