Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jak Wasza wątroba po lekach?

HerShadow

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Lucy32 napisał(a):

@Dalja nie musi tak byc,kazdy ma inne problemy na lekach,nie koniecznie akurat tobie zaszkodzi na wątrobę.Znam ludzi co biorą Duloksetyne kilka lat i raczej nie mają problemow z wątrobą.Takze roznie to bywa,moze szkodzić komuś,a tobie nie musi az tak.

Oby tak było. Choć domyślałam się problemów z wątroba nie będę mówić po czym XD no i jak pisałam wyżej zostawiłam to samemu sobie. Nie przekrecilam się dotąd, więc w sumie no nie widzi mi się tym zajmować, A i recepty SMS mam na wenle haha 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalja napisał(a):

Oby tak było. Choć domyślałam się problemów z wątroba nie będę mówić po czym XD no i jak pisałam wyżej zostawiłam to samemu sobie. Nie przekrecilam się dotąd, więc w sumie no nie widzi mi się tym zajmować, A i recepty SMS mam na wenle haha 

😇😄Ja bardziej od alko mogę miec problemy z wątrobą 😄dlatego ogarnęłam się i nie pije.Nie twierdzę,ze musialam codziennie,nie...tak .. 😄z umiarem .Czasem nawet wogole ochoty czlowiek nie ma na te substancję 🤗Ale tak jakoś teraz w ogóle mnie nie ciągnie.Dziwne ,ale fajne.😘

Zobaczymy jak dlugo,😉

Bo  nie obiecuje sobie  że juz nigdy nie tknę %.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, Dalja napisał(a):

@Cień latającej wiewiórkiwładnie miałam spytać jeszcze raz , wybacz że tak na tury, bo nie spytałam. 

Dlaczego zolpidem szajs, ze uzależnia? Czyli Ty nie jadłeś wenli A problemy z wątroba też wyszły. I co tak sobie przy okazji innych badań, miałeś źle wyniki i nic z tym nie robiłeś i nie robisz :D

@Cień latającej wiewiórkikkurczę ja mam ponad 300 to do 75 nie zejdę. Ale w sumie już lata jem to pewnie nic mi nie daje, więc wejdę na jakiś inny snri może... ktoś wie co podobne do wenli niech mi napisz proszę 

Przy tym ile razy byłem nazywany hipochondrykiem i że wymyślam, to nie zliczę 🙂
Już pomijając to że mam też notoryczne ataki migren od kilku lat, próbowałem dostać się do neurologa to trafiłem na jakąś religijną babkę. Po prostu po tylu latach zacząłem sobie odpuszczać bo uznałem że nikt mi już nie wierzy. Zacząłem robić prywatnie badania w kierunku guza przysadki, bo tylko jeszcze to pasowało mi do moich problemów ze zdrowiem, ale czy go mam, nie mam pojęcia. Olsztyn to jednak dziura.
@zzYxx ma podobne doświadczenia z naszą służbą zdrowia.

Może gdybym położył się do IPIN to miałbym szerszą diagnostykę, ale odmówiłem. Czy słusznie? I tak i nie, bo przez tyle lat bycie zmulonym popłaciło mi w robocie i mam zaoszczędzony hajs. W sumie to niektóre osoby z mojego środowiska nadal myślą że coś ćpam. Nawet osoba która kiedyś mnie znała przez przypadek spotkała mnie w pewnej grze MMORPG i napisała "przy 7 lat pisania w Django to ja się nie dziwię że ty zacząłeś ćpać". W sumie był też kiedyś wpis na reddicie że chłopowi w wieku 29 znudził się komputer po czym znalazł pierwszy raz dziewczynę i zaczęli właśnie pisać że mógł mieć prawdopodobnie guza który rozwalał mu hormony.

Ale ile mnie to depresji kosztowało i wewnętrznego cierpienia to człowiek sobie nawet nie jest w stanie wyobrazić.

Edytowane przez HoshiYamazaki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi