Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Prince of darkness napisał(a):

To tak jak parafrazując pan śmierci i życia. Chyba raczej pan życia i śmierci. Ja jednak wolę swoją wersję. 

To szeroka nadinterpretacja odniosłem się tylko do zwyczajów panujących w Brazylii. Ponadto napisałem, też o uszach i nie jakoś nie miałem na myśli traktowania kobiet jako obiekt sprowadzający się do jednego obszaru. 

Bo w Brazylii to trzeba mieć trochę w kuperku latynoski są bardziej pełne 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Elciaa napisał(a):

W takim razie więcej już poprawiać nie będę. 😅

A ja nie mówię, żeby nie poprawiać. Właśnie dobrze, bo errare humanum est 🙂

4 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Bo w Brazylii to trzeba mieć trochę w kuperku latynoski są bardziej pełne 

Kubanki również w ogóle tamte regiony świata 😁

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czemu ten antybiotyk gowno daje wkurwiam się bo ja nigdy nie bywam chora długo. Ile można. Wraca mi i wraca i co ja mam aspiryne jeść czy co. Oczy palą a gorączka jak zwykle jest prawie gorączka ja nie wiem czy się coś jeszcze bierze. Fervexy? Chyba nie powinno się mixowac jak mam coś na receptę no nie wiem 

Libed mała mi doradzcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Czemu ten antybiotyk gowno daje wkurwiam się bo ja nigdy nie bywam chora długo. Ile można. Wraca mi i wraca i co ja mam aspiryne jeść czy co. Oczy palą a gorączka jak zwykle jest prawie gorączka ja nie wiem czy się coś jeszcze bierze. Fervexy? Chyba nie powinno się mixowac jak mam coś na receptę no nie wiem 

Libed mała mi doradzcie

Iść do konowała opierdolić i niech daje inny antybiotyk, bo ten jest gówno warty. Najlepiej do laryngologa niech stwierdzi co to jest za dziadostwo. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Herbata z cytryną, miodem i 2 średnimi rozgniecionymi lub 1 dużym ząbkiem czosnku. Wypić i zjeść wszystko. Najlepszy antybiotyk. Choć najlepiej zdusić tym chorobę w zarodku jak sie pojawiają pierwsze objawy. 

Edytowane przez Perłowy

Mirtazapina 15mg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 godzin temu, Prince of darkness napisał(a):

Iść do konowała opierdolić i niech daje inny antybiotyk, bo ten jest gówno warty. Najlepiej do laryngologa niech stwierdzi co to jest za dziadostwo. 

Ten jest taki sam jak libed napisał więc się chyba go daje. Jak skończę mam możliwe iść po drugi... A laryngologa mam w środę. Szczerze to myślę że zajrzy do ucha ttak samo A że to jest w środku coś źle to jak mają mieć pewność na sto pro co to, jakieś ucho środkowe pf też powie zw to i to i da podobne leki Xdd

9 godzin temu, Perłowy napisał(a):

Herbata z cytryną, miodem i 2 średnimi rozgniecionymi lub 1 dużym ząbkiem czosnku. Wypić i zjeść wszystko. Najlepszy antybiotyk. Choć najlepiej zdusić tym chorobę w zarodku jak sie pojawiają pierwsze objawy. 

Herbat pije dużo tylko bez tych dodatków. Dzięki! Choć To nie taka infekcja przeziębienie czy grypa ale czosnek faktycznie zjem na chlebku. Choć potem w gębie piecze i to wkurwia 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

9 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Libed mała mi doradzcie

A jesz słodycze? Cukier rozwija bakterie i choruje się dłużej.

Klik i robisz, co chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, selenaciowy napisał(a):

A jesz słodycze? Cukier rozwija bakterie i choruje się dłużej.

Nie jem słodyczy ale akurat mam tu w rodzinie kogoś kto ostatnio nakupil słodyczy mniejsza co ma w głowie i musieliśmy to zjeść żeby nie wyjebac-,-,-,--,-,- Może mi pogorszyło też. Sluszna rada dzieki!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

35 minut temu, Dalila_ napisał(a):

jakieś ucho środkowe pf też powie zw to i to i da podobne leki Xdd

Moze da ci antybiotyk w kroplach,prosto do ucha.Na moim przykladzie jest o wiele lepszy,bo dziala docelowo ,tam gdzie sie toczy zapalenie.Pobrala tez wymaz jakis do laboratorium ,ale dopiero po jakims czasie wiedzieli jaka to bakteria .Dzieki Bogu antybiotyk byl dobrany i pomógł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, Elciaa napisał(a):

W późniejszym wieku zaczynają rosnąć wąsy?

Haha z biologicznego punktu widzenia jesteś już w takim wieku że wypadałoby w końcu zapuścić jakiś konkretny wąs. Wtedy przynajmniej ludzie nabraliby do ciebie należytego respektu i nikt by ci nie podskoczył.😄

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

59 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Moze da ci antybiotyk w kroplach,prosto do ucha.Na moim przykladzie jest o wiele lepszy,bo dziala docelowo ,tam gdzie sie toczy zapalenie.Pobrala tez wymaz jakis do laboratorium ,ale dopiero po jakims czasie wiedzieli jaka to bakteria .Dzieki Bogu antybiotyk byl dobrany i pomógł.

Właśnie mi powiedziała że taki ustny jest mocniejszy niż na kroplach. Ogólnie jojcz od kilku dni i jojcze ale mały ruch jest to mam nadzieję że wam nie przeszkadza me jojeczenie  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

20 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Właśnie mi powiedziała że taki ustny jest mocniejszy niż na kroplach. Ogólnie jojcz od kilku dni i jojcze ale mały ruch jest to mam nadzieję że wam nie przeszkadza me jojeczenie  

Masz prawo do jojczenia, bo ucho może wykończyć najtwardszego twardziela 😉

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi