Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

Dryagan

Rekomendowane odpowiedzi

19 minut temu, Mic43 napisał(a):

Ha tez kiedyś myślałem, że zbierze się nade mną konsylium jak w dr House i będą się zastanawiać co mi jest i jak mi pomóc. 

Niestety, nie w pl i nie na NFZ. 

Jada z nami jak z owcami, 5min dla pacjenta recepta i hejaa...dalej radz sobie sam😣

Zadnego zaopiekowania sie pacjentem,bo obok lezy jeszcze z 30tu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Jada z nami jak z owcami, 5min dla pacjenta recepta i hejaa...dalej radz sobie sam😣

Zadnego zaopiekowania sie pacjentem,bo obok lezy jeszcze z 30tu

Dokładnie tak. Ale nie dajcie sobie wmówić, że to jest coś złego, że oczekujemy więcej. To nie z nami jest problem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

35 minut temu, Mic43 napisał(a):

Ha tez kiedyś myślałem, że zbierze się nade mną konsylium jak w dr House i będą się zastanawiać co mi jest i jak mi pomóc. 

Niestety, nie w pl i nie na NFZ.

Leżac w Klinice psychiatrii ile razy byłam wzywana na konsylium przez 6 tygodni? 4 RAZY. Tam wszyscy pacjenci mieli konsylium w pierwszym tygodniu po przyjęciu, a czasami kierownik kliniki wzywał dodatkowo kogoś jak chciał jeszcze porozmawiać, właśnie dlatego ja byłam kilka razy bo zmieniali leczenie. Oddział oddziałowi nierówny. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Dalja napisał(a):

Prywatnie chyba się da..

no jak masz dużo hajsu, to wszystko można.

3 godziny temu, Catriona napisał(a):

Leżac w Klinice psychiatrii ile razy byłam wzywana na konsylium przez 6 tygodni? 4 RAZY. Tam wszyscy pacjenci mieli konsylium w pierwszym tygodniu po przyjęciu, a czasami kierownik kliniki wzywał dodatkowo kogoś jak chciał jeszcze porozmawiać, właśnie dlatego ja byłam kilka razy bo zmieniali leczenie. Oddział oddziałowi nierówny. 

O to ciekawe. Tak powinni też terapeuci działać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

22 minuty temu, Mic43 napisał(a):

O to ciekawe. Tak powinni też terapeuci działać.

Na oddziale terapeutycznym też miałam konsylium, ale jedno tylko takie żeby chcieli ze mną rozmawiać. Na "dywanik" do kierownika oddziału poza tym też byłam wzywana parę razy xDDD ale to bardziej za regulamin

Wszystko zależy od oddziału i jego organizacji pracy.

Moja lekarka u siebie w przychodni nawet ma usługę konsylium. Oczywiście swoje to kosztuje, bo to przychodnia prywatna, ale jak pacjent chce to może sobie zażyczyć.

Edytowane przez Catriona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi