Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzisiaj czuje się...

Gość katrin123

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 13.04.2026 o 12:48, KochamBabkęBożą napisał(a):

Nie stać mnie na książki, ale dzięki.

Ja się nie gniewam, a samotny jestem z powodu moich chorób psychicznych od lat wczesnych i traumy z przeszłości. Gry to moja jedyna ucieczka od tego wszystkiego.

Gniewać też się nie gniewam, bo koledzy z klanu mi pisali, żebym był wdzięczny, że nie jestem jakimś nurkiem kanalizacyjnym w Bangladeszu. Zdrowie jest i jeść też co mam, póki co. Pogodziłem się już z wieloma rzeczami, też, że nigdy nie będe miał żony, dzieci i umrę prawiczek. Pecha mam w tym życiu, może w kolejnym wcieleniu, w innym wymiarze na innej planecie urodzę się jakimś księciem, albo zostanę gwiazdą rocka i dziewczyny same będą do mnie podbijały. W tym niestety... 

A to w życiu jesteś taki mocno wycofany, nie potrafisz się zapoznać i rozmawiać z taka dziewczyna? Mi się wydaje że Ty tylko tak piszesz a wcale nie chcesz jakoś specjalnie iść na podryw :D choćby na wakacyjny romans i żegnaj. Spoko wyglądasz co mniej więcej było dostrzec na foto, młody jeszcze jesteś powinieneś korzystać z tego. Chyba że na serio ta choroba tak mocno Cię izoluje i nie chcesz poznawać ludzi;// :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś trzeci dzień bez benzo. Czuję się spokojna.

Gdziekolwiek byś poszedł, czegokolwiek byś tknął, czyha tam rak i syfilis. Wypisany na nieboskłonie, jarzy się i tańczy jak zła wróżba. Wżarł się nam w dusze i jesteśmy tylko martwym przedmiotem, martwym jak księżyc. Henry Miller

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

15 minut temu, Dalila_ napisał(a):

A to w życiu jesteś taki mocno wycofany, nie potrafisz się zapoznać i rozmawiać z taka dziewczyna? Mi się wydaje że Ty tylko tak piszesz a wcale nie chcesz jakoś specjalnie iść na podryw :D choćby na wakacyjny romans i żegnaj. Spoko wyglądasz co mniej więcej było dostrzec na foto, młody jeszcze jesteś powinieneś korzystać z tego. Chyba że na serio ta choroba tak mocno Cię izoluje i nie chcesz poznawać ludzi;// :(

No nie za bardzo chce w ogóle kogokolwiek poznawać, niestety. 

14 minut temu, Dalila_ napisał(a):

W klubie pełno dziewcząt co zerkają po chlopakach 😁 

To nie dla mnie raczej, zerkają, ale facet musi podbić, a ja chyba nie mam energii na to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

No nie za bardzo chce w ogóle kogokolwiek poznawać, niestety. 

To nie dla mnie raczej, zerkają, ale facet musi podbić, a ja chyba nie mam energii na to.

Oczywiście:) szkoda

36 minut temu, conditioner napisał(a):

To lepiej nie iść bo jeszcze niedaj Boże jakaś może podejść

No taki zajety młody mężczyzna jak ty to oczywiście:D

Znaczy zależy jak się bawi ale tak jest ładniej chyba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ręce mi opadły..... i po newsach jakie usłyszałam utwierdzam się w przekonaniu, że na posiadanie dzieci powinni wydawać pozwolenia. na wszystko inne trzeba mieć papier, to niech ktoś wprowadzi pozwolenia na posiadanie dzieci.

a poza tym rozbita i zmęczona.

"Twój mózg jest wystarczająco potężny, by tworzyć strach.
Wyobraź sobie, co potrafi, gdy zaczyna tworzyć nadzieję."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi