Skocz do zawartości
Nerwica.com

PREGABALINA (Egzysta, Linefor, Lynagex XR, Lyrica, Naxalgan, Pragiola, Preato, Pregabalin Accord/Mylan/ Pfizer/ Sandoz/ Sandoz GmbH/ STADA/ Zentiva, Pregamid, Tabagine)

tekla67

Czy pregabalina pomogła Ci w Twoich zaburzeniach?  

238 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy pregabalina pomogła Ci w Twoich zaburzeniach?

• Tak
      170
    • Nie
      48
    • Zaszkodziła
      23

Rekomendowane odpowiedzi

Fizycznie moim zdaniem uzależnia i sam bylem przykladem gdy chcialem odstawic to mocno mną bujalo ale ja wtedy obcialem z 75 na zero co bylo za duzym skokiem , potem juz odstawialem drugi raz schematem 75-50-25 i zero i bezbolesnie 

depresja/GAD 2017-

Pregabalina 75-0-75

Trittico 50 sen

Medikinet CR -10mg doraznie 

„there are two kinds of pain in this world  , the  pain that  hurts , the pain that alters"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurwa jestem załamany xd 
Biorę zestaw Pramolan i Solian Rano 
Wieczór Mirtazepina 30, Pragebalina 75 Bromocorn 2,5
Wszytko było ok aż do 12 kwietnia potem zaczęły się ostre jazdy napady gorąca z pieczeniem w mostku do tego kołatanie serca miganie rwanie uczucie ciepła w okolicy serca 

Oczywiście pojechałem na sor dwa razy zrobili Wszytkie możliwe badania i Wszytkie wyszły dobre jedynie potas był na równo, zrobiłem też inne badania typu tsh itp też wszytko dobrze
Wieczorem biorę leki o 21 fajnie mnie usypia a rano budzi mnie silny niepokój już o 5 rano i w dzień takie ostre jazdy 

Na farcie jutro mam magika o 14:15 zobaczymy co wymyśli 

Na sor zrobili wszystkie badania pod zwal wszystkie wyszły dobre oraz EKG też Dobre a dzień mam takie jazdy aczkolwiek jak wezmę o 21 swoje leki to wyciszyć mnie wyciszy uśpi szybko ale już o 5 podobudka z lekiem 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi