Skocz do zawartości
Nerwica.com

Co skreśla kobietę w oczach faceta ?

Łapa

Rekomendowane odpowiedzi

Odnośnie do tematu (nie, do nikogo nie piję :D)

ZNACIE TE LASKI, NIE? XD NIEOBLICZALNE, TAKIE SĄ NAJLEPSZE, TAKIE "POZYTYWNIE PIERDOLNIĘTE" SZALONE. PMS, DARCIE RYJA, ŻRE BO PŁACZE, PŁACZE BO GRUBA, WINKO Z KOLEŻANKAMI DO PORZYGU, NA DVD KOMEDIA ROMANTYCZNA, Z GRAMOFONU MYSLOVITZ, A NA DOJEBKĘ EKOLOGICZNE CIASTECZKA OWSIANE I ORGANICZNA KAWA Z MLEKIEM SOJOWYM. SKOK W BOK Z ENRIQUE BO HORMONY KAZAŁY, GORĄCY TEMPERAMENT XDDDD

ALE JAK MNIE NIE ZNIESIESZ GDY JESTEM NAJGORSZA TO NIE ZASŁUGUJESZ NA MNIE GDY JESTEM NAJLEPSZA, WIADOMO XDDDDDD

CIEKAWE KIEDY JESTEŚ NAJLEPSZA

CHYBA JAK ŚPISZ MASZKARO CHOCIAŻ TEŻ NIE BO PEWNIE MEJKAP ZMYTY XDDDD

o tak dzesiki i ich madrosci z temysli.pl badz kobiet bez serca 3

f20.0 f42.2 g40

kweta 100

akineton 2

klorazepan 20

propranolol 30

abilify 30

solian 400

potas 540

klonik 2 okazjonalnie

depakine chrono 600

always remember you're someone's reason to smile

because you're a joke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczesna menopauza.

Wczesna menopauza nie jest przecież winą i nie jest od niej zależna...

Rozumiesz, eugenika. :mrgreen:

Odnośnie do tematu (nie, do nikogo nie piję :D)

ZNACIE TE LASKI, NIE? XD NIEOBLICZALNE, TAKIE SĄ NAJLEPSZE, TAKIE "POZYTYWNIE PIERDOLNIĘTE" SZALONE. PMS, DARCIE RYJA, ŻRE BO PŁACZE, PŁACZE BO GRUBA, WINKO Z KOLEŻANKAMI DO PORZYGU, NA DVD KOMEDIA ROMANTYCZNA, Z GRAMOFONU MYSLOVITZ, A NA DOJEBKĘ EKOLOGICZNE CIASTECZKA OWSIANE I ORGANICZNA KAWA Z MLEKIEM SOJOWYM. SKOK W BOK Z ENRIQUE BO HORMONY KAZAŁY, GORĄCY TEMPERAMENT XDDDD

ALE JAK MNIE NIE ZNIESIESZ GDY JESTEM NAJGORSZA TO NIE ZASŁUGUJESZ NA MNIE GDY JESTEM NAJLEPSZA, WIADOMO XDDDDDD

CIEKAWE KIEDY JESTEŚ NAJLEPSZA

CHYBA JAK ŚPISZ MASZKARO CHOCIAŻ TEŻ NIE BO PEWNIE MEJKAP ZMYTY XDDDD

O tak,poetki są kurwy cudowne i jeszcze analizatorki, to jest piękna sprawa. Wie ale robi inaczej bo przecież jest kobietą:D

Raszple z drutu, nieuki jebane.

Nie znam roli którą gram, wiem tylko, że jest moja - niewymienna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co skreśla?

Hm, no według mnie skreśla zdecydowanie 3P tj. pije pali i przeklina z akcentem na pali i przeklina.

Nikt sie z popielnicą lizać raczej nie lubi a przeklinowanie kobietom zdecydowanie nie przystoi. :D

Rok 2015 będzie niewątpliwie inny.

Wraz ze zniknięciem Jej z mojego życia umarła połowa mnie. Natomiast druga połowa, która pozostała nienawidzi mnie jeszcze bardziej niż Ona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co skreśla?

Hm, no według mnie skreśla zdecydowanie 3P tj. pije pali i przeklina z akcentem na pali i przeklina.

Nikt sie z popielnicą lizać raczej nie lubi a przeklinowanie kobietom zdecydowanie nie przystoi. :D

Jestem skreślona :why: i lizać się nie lubię :why:

Walka z samym sobą jest najtrudniejsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O tak,poetki są kurwy cudowne i jeszcze analizatorki, to jest piękna sprawa. Wie ale robi inaczej bo przecież jest kobietą:D

Raszple z drutu, nieuki jebane.

1343022118_by_satlaros_500.jpg?1343022118

...

Z Leosiem byś polubiła. :D

Leoś preferuje łokcie i nosy.

Trolololololo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No z tym paleniem jak się ogranicza to jeszcze jakoś może dałoby radę.....

Ale przeklinania i ogólnego chamstwa i prostactwa no znieść się zwyczajnie nie da :D

Wraz ze zniknięciem Jej z mojego życia umarła połowa mnie. Natomiast druga połowa, która pozostała nienawidzi mnie jeszcze bardziej niż Ona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co skreśla?

lizać się? :D

cóż za określenie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie można jej zarzucić braku kreatywności :)

Dokładnie :twisted:

Najlepiej jak się pójdzie na jakąś otwartą imprezę plenerową a tam gimbusiki latają i wypraszają "Kupisz nam bro za szluga"

Hhahahah :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przesadna religijność, błędy ortograficzne, brak potrzeb/fantazji seksualnych (lub niechęć do rozwijania się na tym polu), bałaganiarstwo, brudne paznokcie i zaniedbane zęby. Na szczęście chyba nie ma kobiet, które jednostkowo reprezentowałyby wszystkie wymienione "zalety", uff. Musiałem się mocno skupić, żeby jakoś to zebrać w jednym zdaniu.

No. A ja jestem idealny. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi