Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

*Monika*, to jest bombowa mina :pirate:

:hide:

Moniko...przecie to takie piękne... Ja bym mógł na to patrzeć i patrzeć. :105:

Bomby to najlepszy antydepresant jaki może być.! :uklon::uklon:

Ave Bombaa. :twisted:

W tej bombie mogłeś za pomocą jakiegoś programu do przeróbki zdjęć "włożyć" fotę swojej, osobistej miny, np. z profilu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ohoho, jasne, że będę rozbrajał... :twisted: W końcu nic innego tak dobrze nie potrafię robić... :twisted: Ale ciężko będzie, oj ciężko... Tahela woli starszych. Ja niestety jestem młodszy... Młodszy, ale wariat... :twisted::twisted::twisted: Ajj, jak tylko spotkanie dojdzie do skutku...na pewno nie pożałuje. :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8/9 lat doświadczenia...przerabianie schematów, czytanie książek o MW, MWK, MWI, MWM, i oczywiście praktyka... Nie ma czego się bać ze mną... :)

I oczywiście nikomu nie polecam takiego hobby. Najlepiej nie ruszać tego gó*wna jak ktoś nie wie co to jest, etc... Np. samo podniesienie bombki SD2 może skończyć się tragicznie. Nawet saperom nie wolno tego ruszać. Ta maskotka jest SKRAJNIE niebezpieczna.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lilith Są dwie grupy - jedna porównuje do Edwarda C, druga do Davida Bowiego w czasach swej młodości. Osobiście wolę to drugie porównanie;) Generalnie mam bardzo mroczne zdjęcia. Nie umiem zagrać pozytywnych emocji na zawołanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi