Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Psychotropka`89, imo najlepsze Twoje zdjęcie, jak do tej pory ;) Czerń z bielą pomieszane z szarością ewidentnie Ci służą... podobnie jak fryzurka :great: Co prawda na avku jest wyraźniejsze, chociaż mniejsze, ale ujęcie samo w sobie bardzo dobre... takie nonszalanckie trochę ( poza, wiem :mhm: )

na_leśnik, bo nie jesteś wtajemniczony w arkana emetofobii, to tego nie wyczujesz :bezradny: Jak widać z fobią ludziom do twarzy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik, no nie widać, bo też fota niewyraźna. Nie jest łatwo... uwierz na słowo. :oops:

Arasha, dziękuję za miłe słowa. Fryzurka na rozczochrańca. :D Zero makijażu, zero push upów. Bona naturale... :roll:

Nonszalanckie... pewnie tak. Żeby zająć czas i nie kibać się jak debil z netrwów, bawiłam się w głupie zdjęcia .

Jak widać z fobią ludziom do twarzy...

Wolałabym nie być taka... "twarzowa". :time:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak trochę na wyrost napisałem z tym nickiem. ;) Dla nas to nic dziwnego, ale pomyślmy, że logujemy się np. na wizażu (uprzedzam, że znam ten serwis, bo koleżanki tam zaglądają!) i piszemy jako psychotropka. Ja bym się trochę zaniepokoił. ;)

Nie, nie, po zdjęciu widać wiele kobiecości, kilogramów nie widać, ale to chyba dobrze. :time:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, bardzo dobrze. :smile: Nie siedzę na wizażu, jestem wierna temu forum. Nigdy na żadnym tyle czasu nie siedziałam. Jak na forum psychologiczne i mój stan umysłu, lubię swój nick. Bywają na tym forum bardziej "odstraszające". :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kontrast, to dobrze, czy źle? Typ słodkiej dziuni nie jest moim stylem ale co tam... W końcu jestem Psychotropką, nieee? :P Wiesz, niewyraźne, czarno-białe zdjęcie, tego nie widać, tamto zatarte... Od razu lepiej się na zdjęciu wychodzi. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrzuciłę najnowsze! (stały link w zdjęciach - jednak różne "wrzuty" :D - sory - ale jestem od zawsze sam dla siebie niezależnym hostem jako posiadacz Dropboxa - więc hasam jak mam ochotę :D)

Będzie do momentu aż podmienię znów na coś weselszego... ja to się nuuuudzę stałym convenansem jak mops typu Pershing..... %21laugh.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi