Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, odcięcie się od problemow bliskich osób jest niemożliwe. Moja psychika jest zmęczona, ale opieka nad małym dzieckiem to znakomita odskocznia od przykrości trudności, bardzo skuteczna.

Ja, w odniesieniu do siebie, staram się wypierać z myśli tę chorobę. Nawet udaje mi się to...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, nie do opowiedzenia, nie umiem po prostu :bezradny: wybacz ;)

A to drogie ? Ile Jerzy62 zapłaciłeś i czy musisz mieć,od lekarza skierowanie ?

Takie krio miejscowe kosztuje 4-5zł i miałem robione na kolano i bark. A na takie ogólne to nie wiem ile kosztuje ale na pewno więcej. Na takie miejscowe nie trzeba mieć skierowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, nie do opowiedzenia, nie umiem po prostu :bezradny: wybacz ;)

A to drogie ? Ile Jerzy62 zapłaciłeś i czy musisz mieć,od lekarza skierowanie ?

Takie krio miejscowe kosztuje 4-5zł i miałem robione na kolano i bark. A na takie ogólne to nie wiem ile kosztuje ale na pewno więcej. Na takie miejscowe nie trzeba mieć skierowania.

Może się kiedyś skuszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wieczornie!

Wróciłam ze spotkania. Z tego przemarznięcia wypiłyśmy po dwie wielkie herbaty. A kibel w tej knajpie piwniczny, nieogrzewany, wielki dyskomfort chodzić siku. :D

Cały czas mam to dziwne uczucie w brzuchu, co to kurna jest? Coś się ze mnie wykluje? :shock:

A jutro wolne! Tak się skupiłam na fakcie, że może odeśpię, luz będzie, że nie wzięłam pod uwagę faktu zamkniętych sklepów. Na całe szczęście otrzeźwiałam i zdążyłam do sklepu chlebek na jutro nabyć i kurzęce piersi, z których zawsze coś się wymyśli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi