Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry Wieczór wszystkim na spamowej...

Własnie skończyłam książkę:

Jojo Poyes - Zanim się pojawiłeś...spłakałam się okropnie. Świetna książka dla zmagających się ze wszelkiego rodzaju przeciwnościami losu... ;) Podobno będzie ekranizacja...

Niedługo spacer, jutro i pojutrze całodobowe spotkanie i opieka nad Wnuczkiem :yeah:

Cudownie :D

Pozdrawiam serdecznie wieczorowo :D

mam tą książkę kochana!!

cudowna, chyba też płakałam przy niej ;):105:

ekranizacja ale wypas :!::!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, :( trochę czytałam , co pisałaś, więc rozumiem. Trzymam za Ciebie mocno kciuki.

I dlatego właśnie uważam , że pewnych tematów nie należy na tym forum poruszac, bo od razu wiele osób zaczyna kombinowac. A tu życie trzeba łapac, a nie główkowac jak się z niego wywinąc...

-- 16 mar 2015, 22:56 --

Idę się wykąpac i spróbuję zasnąc. Są tematy, które mnie rozwalają. A jutro rano terapia i tak poranek będę miała do doopy.

Śpijcie dobrze Kochani!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór! ;) Co robicie? Ja przed chwilą skończyłem naukę na jutrzejsze kolokwium. Na szczęście mam dopiero na 17:30 więc jutro też sobie poczytam. Włączyłem do snu "Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz?" Stanisława Barei. Uwielbiam te PRL-owskie klimaty! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_, Napisz koniecznie co Ci wyszlo i lecz to.

W dodatku mam niedobor witaminy d i dzis czytalam ze to moze zwiekszac depresje . Super.

Grzezne w gownie po uszy z tymi chorobami.

-- 17 mar 2015, 13:42 --

Ja po ortopedzie , mam na szczescie zabiegi na ta reke i jakies lekarstwa , plus gratis paczke afobamu , dostalam bo pwooedzialamz e mi ciezko znosic badania typu tomograc , rezonans czy dentyste .

Ale jak prosilam o tego afka to mi az slabo sie zrobilo :shock: taka bylam zdenerwowana.

Teraz znoe bede go nosila w torebce i czula sie bezpieczniej z e samego noszenia tabletek :D

Ide na terapie ale musze jeszcze c os zjesc po drodze .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór!

Nareszcie mogę odsapnąc. Dziś pierwszy raz byłam na zabiegach ultradźwięków w ramach rehabilitacji i fajne - miłe głaskanko.

Jutro umówiłam się do kosmetyczki, przeliczyłam zaskórniaki i stwierdziłam, że trza iśc chociaż raz na 1,5 roku na oczyszczanie. Więc może nie będzie nic specjalnie przyjemnego, ale przynajmniej zadbam o siebie.

Dziś piękna pogoda u mnie również, nawet spódniczkę włożyłam do roboty. :smile: Niestety najpiękniejszy czas był, jak siedziałam w pracy...

platek rozy, Plateczkowa to może Ty dlatego tak kiepsko przędziesz - przez tą witaminę D. Mi doktor przecież na zimę zapisał końską dawkę tej witaminy do łykania. Ale dobre wiadomości u Ciebie - z łapką nienajgorzej, pigułeczki bezpieczeństwa dostałaś... Same pozytywy.

mirunia, Kochana, bidne masz te nóżki. Chyba to krążeniowa sprawa jest?

Ja dziś na koturnie śmigałam i teraz z ulgą odnóża wyciągnęłam...

U mnie dziś podobny obiad na szybko, makaron, skwareczki, tylko w formie carbonary.

Spac mi się chce strasznie i ledwo zipię, chyba przez te zmiany pogodowe - jednego dnia zima, drugiego wiosna i tak na zmianę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi