Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Płatuś , mnie Twoja kolacja spowodowała ślinotok . Podaj przepis , proszę (to chyba awokado , prawda?)

Dzień doberek Spamowej!!! Po " sabacie" lekki kacyk i "gastro" . Cały czas chodzę głodna . Ale przynajmniej Alicja wydobyła się z dołka (przyjaciółka )

Dzisiaj w Gazecie Wyborczej artykuł na temat życia z chad-em . Warto podsunąć komuś , kto nie ma pojęcia o tej chorobie .

Płatku ,wyślij mi na pv nr konta ,na które można wpłacić jakiś grosz dla Ani

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dryagan , no właśnie to typowy artykuł dla kogoś bliskiego - kto nie bardzo siedzi w temacie . Tosiu , życzę Ci słonka - którego w Krakowie akurat dostatek (po wczorajszym drugi piękny dzień! ) A TobieDryagan , jako beniaminkowi Spamowej - przesyłam buziaka :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Właśnie słoneczko się schowało, a było tak przyjemnie z nim.

Pichcę już coś na obiad, coby mieć wolne popołudnie i jakiś spacer.

platek rozy, taki plan tygodnia też jest fajny 3dni + 2 dni kursu... nudy nie ma. A w nowym roku zobaczysz jak się ułoży ten nowy projekt.

Awokado smakowite... ja robię z sosem czosnkowym i plastrem pomidora. Z jajem jeszcze nie jadłam. :bezradny: Jajo może być obok sadzone, na plastrze boczku. :yeah::mrgreen:

Karolina66, może sok z kiszonej kapuchy pomoże :mrgreen: super, żeś wsparła koleżankę i poczuła się lepiej.

Ḍryāgan, tosia_j, też życzę miłej soboty i słońca na spacerze. :D

Tosiu, a nieboszczykowi to za co? Za ten las linków? Żeby chociaż raz się odezwał i pozdrowił nas... :bezradny:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia , no nie mam soku z kapuchy ale zaaplikowałam sobie mocną witaminkę C (1000mg) i B - complex . Już lepiej . Ale takie smakowitości polecasz , że znowu mam wzmożone "gastro" . Zaraz biorę się do roboty (mam na głowie "pełzającą" przeprowadzkę ; przygotowanie półek , szafek i szuflad w nowym domku - aby układać powoli przewiezione rzeczy ) Może(?) zdążę przed Bożym Narodzeniem, he he

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!

Chyba nic zaskakującego, ale u mnie nie ma słońca...

Byłam rano w pracy, miałam pół godziny przerwy, wyszłam się przejść i spotkałam koleżankę. Skoczyłyśmy na szybką kawkę.

Teraz wróciłam do domu, powinnam zabrać się za sprzątanie, ale jestem tak słaba i łeb mnie boli, więc na razie pozalegam. Póki co marnie, ale może dojdę do siebie. :roll:

Może potem popiszę, bo na razie mam mroczki przed oczami...

Miłego weekendu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karolina66, Kochana dalam tylko avocado plus jajo i duzo piperzu mlotkowanego plus sol himalajska :) i zapieklam to 20 minut w 180 stopniach :) Pychosci.

mirunia, wyprobuje nastepnym razem Twoj przepis na avocado. Ale nie zapiekasz go z tymi dodatkami ????

kosmostrada, Kochana tule mocno na to zle samopoczucie!

A ja do kitu. Bylam wprawdzie w tym ciuszkolandzie wielkim , nabylam sliczny sweterek z River Island za 12 zl. Byla jeszcze rewelacyjna kraciasta kurteczka 60 % welny i 40 akrylu ale za duza - kosztowala 35 zl.

Ogolnie ciuszkow masa , bardzo duzo ladnych sweterkow bylo ale ja mialam ograniczone fundusze a tak wzielabym jeszcze ze dwa inne :) Nawet taki pan przede mna kupowal sam na siebie 13 rzeczy .. I to pan calkiem modnie ubrany . Rzeczy tez bral markowe . Za calosc zaplacil 200 zl...takze panowie tez w ciuszkolndach sie odziewaja 8)

Odkrylam dzis ze kolo tego hangaru z ciuszkami jest tez ogromny plac z warzywami owocami i roznego rodzaju dobrymi wedlinkami. Obkupilam sie zatem w warzywa. Wzielam dynie , rukole , tymianek , ziemniaczki i pomidory malinowe oraz przyprawe garam masala bo moja na wykonczeniu juz. Wracalam do samochodu z tymi zdobyczami a ze caly czas jestem na totalnym dole i lęku wolnoplynacym to weszlabym w nieuwadze pod samochod ktory jechal z naprzeciwka :( i sie juz tak przestraszylam ze wracalam z miekkimi nogami i wzielam solian (znow) jak wrocilam do domu.

To taki dzien ze najchetniej zamknelabym sie w psychiatryku.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, to szersze rekawy tak ja ten ma na zdjeciu , ktore w wersji dlugiej sie zwezaja w nadgarstach Akuart zawsze jestem za ubior raczej chwalona wiec wierz mi on dziwnie nie wyglada. Dzinsy przecierane , botki na obcasie , skorzaste bransoletk i z dzetami i stroj z pazurem jest gotowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi