Skocz do zawartości
Nerwica.com

"JĘCZARNIA"-czyli muszę się komuś wyżalić!

magdasz

Rekomendowane odpowiedzi

Cierpię, nigdy nie będzie tak jak wcześniej. Moje życie skończyło się 15 dni temu. Nigdy nie podniosę się po tym co mi zrobili. Nie potrafię teraz żyć i nic robić... Jestem załamana i wykończona. Dlaczego prześladuje się biednych ludzi, a takie chuje mogą sobie chodzić wolno i jeszcze się ich broni? Czemu Bóg na to pozwala?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam straszna ochote sie napić

Nołp,no 4 ya jest butelka !

Z tego co kojarzę,pisałaś że chyba to był twój demon,o ile nadal nie jest,każdy z nas ma wujowe momenty,ale nie ładujta się w bagno z powodu paru dni słabości,trzymajta się,ale z dala od butli.

To apel oczywiście zrobisz jak chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem co ze sobą zrobić. Tak szybko mija mi godzina za godziną,dzień za dniem-a ja bezsensownie egzystuję. Co mam ze sobą zrobić,no co? Tak łatwo jest komuś mówić,doradzać mi,a te rady można o kant dupy potłuc. Miałam pracować w fajnym zawodzie,a nawet nie dostałam odpowiedzi na żadne CV. Nawet na moją propozycję wolontariatu też nie. Najlepsze jest to,że moi bliscy chyba myślą że mnie cieszy taki stan rzeczy. A ja czuję się coraz gorzej. Co mam robić,iść na kasę do marketu,żeby robić z siebie błazna,tym bardziej że wiem że nie wytrzymam tam? I co,pójdę i wrócę po jednym dniu? Albo na produkcję? Bo dla mojej rodziny najważniejsze jest,aby ROBIĆ. Cokolwiek,nawet może to być zupełnie niepasujące mi i nieopłacalne zajęcie,no ale chociaż ROBISZ to jesteś wartościowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ruda-grazyna, Nie tylko dla Twojej rodziny. Spora większość ludzi ma we łbach uwalony taki system wartości. Znajomy, którego wiele lat nie widziałem zapytał mnie kiedy w końcu zmienię ten samochód? Bo oczywiste, że to samochód jest jednym z wyznaczników statusu społecznego. Tfu.. Materialnego! Nic Ci nie poradzę, bo tak jak mówisz większość porad i tak można o kant dupy rozbić, po prostu powiem, że Cię rozumiem. Fajnie gdyby ktoś spytał w końcu "jak się czujesz", "czy czegoś potrzebujesz" a nie jedynie "czego się dorobiłeś". Jedyne co powiem, to kategorycznie nie idź na żadną kasę, jeżeli wiesz że to nie jest zajęcie dla Ciebie. I basta, bez żadnych tłumaczeń innym czy sobie. Po prostu nie i już. Masz do tego prawo i nic do tego innym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczeeeeeegoooooooo inni ludzie są tacy rozczarowujący?

Czemu myslą tylko o własnych czterech literach i nie widzą dalej niż koniec swojego nosa??

A ja wciąż mysle co oni sobie o mnie pomyslą. Cha, Cha.

A oni w ogole o mnie nie myslą- takie jest sedno sprawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi