Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

Kestrel, nawet nie wiesz jak dobrze Cie rozumiem..ja też zawdzięczam babce swoją niską samoocenę, to że mam problem z pozytywnym podejściem do życia.. cały czas słucha radia maryja i mówi mi,że gdybym zawierzyła kościołowi to bym była szczęśliwa..że ksiądz to świętość..że seks to zło..że mąż może gwałcić i bić żone..we wszystko się wtrąca..wszystkiego się czepia..mam jej dość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kochane Wrony, pomóżcie - co brzmi lepiej cukinia nadziewana łososiem (mięso mielone jest zbyt oklepane ) czy spaghetti z brokułami i rokpolem?

Moim zdaniem spaghetti, tylko ten rokpol mnie tu mierzi. Muszę kiedyś spróbować camemberta wsadzić do jakiejś potrawy, biorąc pod uwagę jak fajnie się pod skórką topi na ruszcie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rebelia, wręcz przeciwnie. Stres powoduje, że jestem nazbyt szczery na takiej rozmowie i dużo mówię. np.na pytanie czy chce pan na długo związać się z naszą firmą, to ja odpowiadam przeważnie, że NIE. chyba, że to praca która jest ciekawa i związana z moim wykształceniem, ale wtedy wykładam się na innym pytaniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, też tak miałam, zanim znalazłam pracę, przecież praca w sklepie czy na słuchawce to nie szczyt moich marzeń i ambicji :roll: też nie wiem w jakiej branży poszukujesz, ja skończyłam typowo humanistyczny kierunek, więc o znalezieniu pracy w zawodzie mogę pomarzyć lub liczyć na szczęście

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, rzeczywiście nazbyt bo na rozmowach trza trochę ściemniać choć nie jestem ekspertem w tej dziedzinie bo sama się wykładam,ale raczej z tego powodu, ze widać u mnie duży stres i napięcie przez co wychodzę na nieudolną idiotkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Calineczka1990,

też nie wiem w jakiej branży poszukujesz, ja skończyłam typowo humanistyczny kierunek, więc o znalezieniu pracy w zawodzie mogę pomarzyć lub liczyć na szczęście

Albo walić doktorat :D

ale raczej z tego powodu, ze widać u mnie duży stres i napięcie przez co wychodzę na nieudolną idiotkę.

U mnie totalnie odwrotnie, mój wyraz twarzy w formie naturalnej mówi tyle, co "boże, jakiś ty jest nudny człowieku" albo "weź się tym długopisem zadźgaj człowieku". Pewnie dlatego nikt mnie nie zaczepia i ludzie z góry mają mnie za osobę niesympatyczną. Czyli ideolo do windykacji :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kestrel, nie wybije..ale ciągle się z babką kłócę,bo nie moge znieść tych debilizmów i tego oceniania.

Ja na rozmowach też czasem byłam zbyt szczera..ale teraz nauczyłam się ściemniać i wyczuwać co potencjalny pracodawca chcę usłyszeć.Zawsze przed rozmowa kwalifikacyjna czytam o firmie,opinie o pracy na danym stanowisku...żeby wiedzieć co mówić. I nawet jak nie wiąże na dłużej planów z daną pracą nie mowie o tym. Ślubu z pracodawcą nie biore. Zrezygnować można zawsze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hey jak wam dzionek mija ?ja wróciłam z marszu po urzędach :hide: w jakim my kraju żyjemy .. amelia83, mozesz mnie potem poczęstować ciastem jak upieczesz, Calineczka1990, Ty nie w pracy?chora jesteś ? luk_dig, :D Kestrel Ty to filar wątku więc chyba nawet nie trza Cię specjalnie witać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.