Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

eurydyka1, moja terapeutka w ogóle nie mówiła mi w jakim nurcie ze mną pracuje. Tak szczerze mówiąc, mnie to nie interesowało. Jak się zorientowałam później, że terapia moja zawierała elementy wielu nurtów.

No właśnie, dziwne mi się wydaje, żeby trzymali się tylko jednej metody, to pewnie często jest połączenie.

Dobra, wychodzę z maca i idę dzwonić, bo nie będę tego robić wśród nasłuchujących ludzi.. ;)

papa i milego popołudnia Wam życzę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie lipa, co by nie mówić. Chciałem iść na studia dzienne, już się nawet zapisałem, a mam problem z pójsciem na studium zaoczne, na głupie rozpoczęcie roku. Gdyby nie leki przeciwdepresyjne to byłoby ze mną krucho. W tym roku drugi raz podchodzę do studiów i drugi raz fiasko, idzie się załamać. Przez chorobę nawet takiego marzenia jak skończenie studiów nie da się spełnić. Co mam zrobić? Chyba tylko się z tym pogodzić i cieszyć, że jestem chory psychicznie, a nie na przykład niepełnosprawny na wózku. Trochę do pionu doprowadza mnie myśl, że inni mają gorzej, np są niepełnosprawni, a jednak mają wiele chęci do życia. Czasami trochę mi wstyd, że poddaję się tak łatwo przez głupią depresję i nerwicę, podczas gdy inni mają o wiele gorzej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.