Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

socorro,chciałem zapisać się na szkolenie, ale się okazało, żeby si skorzystać z tego muszę być zatrudniony. fuck, co za idjotyzm, jakbym był zatrudniony to nie szukałbym pomocy. Pani mi zaproponowała szkolenie z pisania CV, a ja powiedziałem jej gdzie mam głęboko jej pomoc. wezwała ochronę która mnie wyprowadziła.

Z nudów poprzeglądam podręcznik do chemii materiałów wybuchowych możne niedługo się przyda :mrgreen:

"nerwice upaństwowić moderacje wypierdolić"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jetodik, :papa:

-- 03 wrz 2013, 10:21 --

luk_dig, :mrgreen:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, heej ;) jak tam :?:

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wykończony, Ty fetyszysto kobiet w lateksie, kotów i broni! :twisted:

jetodik, u mnie w porząchu, też się wyspałam :D zwijaj zwijaj się do pracy a nie tu gorylujesz na forum :mrgreen:

socorro nie fantazjuj :nono::twisted:

virrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgo :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, aaa :smile:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig, co za bzdura

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie tez wykołowali , gdy musiałam wyjechać a nie mogłam się odhaczyć...oni mnie wykreślili , ponieważ przebywam więcej niż 30 dni poza granica kraju.

Tak się kłóciłam ..ze kierownika bym opluła :twisted: Nie miałam ubezpieczenia , niczego..pozostawili mnie sama sobie..rób co chcesz babo.. :twisted:

Nikt mi nie będzie mówił jak mam żyć bo nikt za mnie nie umrze.

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, no Polska właśnie

ja na wakacjach o klimatyczne się wściekam

bo na Śląsku nikt mi nie dopłaca za wdychanie spalin :evil:

złodzieje :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21,

Masz racje , wczoraj tez się wkurzyłam..moja koleżanka odbyła staż..później chcieli ja przyjąć na 3 miesiące do pracy, lecz ona nie wyrabiała , ma 3 niepełnosprawnych dzieci , a pracować musiała po 12 godzin dziennie , gdyż pracodawca okazał się dupkiem...za kare nie ma ubezpieczenia przez 4 miechy :(

Nikt mi nie będzie mówił jak mam żyć bo nikt za mnie nie umrze.

mgxs.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, Kochana już lecę do Ciebie, zaraz poczujesz się lepiej ;)

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

leaslie, heej a dobrze a jak u Ciebie kochana?

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.