Skocz do zawartości
Nerwica.com

Dzienne Wrony - Nocne Darki (czynne 24 h na dobę)

shadow_no

Rekomendowane odpowiedzi

virgo21, urlop ?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgo cze :papa:

chyba mamy tyle samo postów :lol:

-- 03 wrz 2013, 19:42 --

o 34 mam więcej :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro, oczywiscie że rozmawiałam..ale rozmowa skończyła się kłótnia..znajomi mają udane małżeństwa..jego rodzice też są kochającym się małżeństwem...on twierdzi że chce żyć na wysokim poziomie po ślubie..i musi szkołe zmienić i skończyć..ale od dwóch lat to powtarza..a nic nie robi w tym kierunku...jego rodzice nas wspierają i dopingują..a on nic... a mi nie wystarczają randki jakbym miała 16 lat...oczekuję czegoś wiecej zwłaszcza po jego wczesniejszych zapewnieniach...

Nie czekaj, aż będzie łatwiej, prościej, lepiej. Nie będzie.

Trudności będą zawsze. Ucz się być szczęśliwym tu i teraz.

Bo możesz nie zdążyć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

virgo21, acha to korzystaj z lenistwa? czy tesknisz za praca?lubisz swoja prace?

'Jeśli nie umiesz latać, biegnij. Jeśli nie umiesz biegać, chodz. Jeśli nie umiesz chodzić czołgaj się. Ale bez względu na wszystko- Posuwaj się naprzód '

M. Luther King

'jak o mnie ktoś zapyta powiedzcie mu że znikam, za równoległym światem, gdzie liczby nie są ważne'

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AnYa88, może to właśnie go blokuje? ma obawę przed utratą niezależności, która zwiększa się tym bardziej, im bardziej Ty upierasz się przy swoim.. no ale może niech panowie się wypowiedzą.. ;)

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro, nie wiem...nie potrafie go rozgryźć....nie wiem co będzie...nie wiem też jak z nim rozmawiać..

Bo możesz nie zdążyć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AnYa88, szczerze ale jednocześnie nienatarczywie. skoro jesteście już kilka lat razem i skoro dogadujecie się, widzisz że jemu na Tobie zależy, to może warto dać chłopakowi czas i pole do popisu? niech sobie odetchnie, pomyśli, dojdzie do jakichś logicznych wniosków. tylko podstawowe pytanie- jesteś z nim szczęśliwa? czujesz, że jemu zależy?

Ramanujan, nic z tych rzeczy :mrgreen:

Ostatecznie wszyscy mamy do opowiedzenia tylko jedną historię - ,,X,, na naszej mapie.

,,X,, oznacza nie miejsce, gdzie zaczyna się życie, lecz gdzie zaczyna się ono liczyć...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

socorro, czuję że mu zależy, ale od pewnego czasu nie jestem szczęśliwa , bo on pogrywa z moimi uczuciami..nie chce iść na żadne kompromisy,uparł się na swoim..nie tylko w kwestii ślubu..

Bo możesz nie zdążyć..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kto z Was ogląda "na wspólnej" :?:

M. Luther King

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.